Prvenac Levandovskog za Bajern, nije bio dovoljan za tri boda! Leverkuzen dva puta gubio, ali ipak pobedio na kraju! (VIDEO)

Bajer Leverkuzen savladao je ekipu Herte na domaćem terenu rezultatom 4:2 u okviru drugog kola Bundeslige*U derbiju kola, u Gelzenkirhenu, Šalke i Bajern Minhen remizirali

  • 0

Fudbaleri Bajer Leverkuzena zabeležili su i drugu pobedu u novom izdanju Bundeslige. Oni su na domaćem terenu slavili protiv Herte rezultatom 4:2, iako su dva puta gubili tokom utakmice.

Gosti su do prednosti stigli autogolom Jedvaja u 24. minutu, da bi isti igrač doneo izjednačenje svojoj ekipi u petom minutu nastavka igre. Nepunih desetak minuta posle toga, Herta je opet povela, ovoga puta strelac je bio Šiber.

Ipak, domaća ekipa se nije predavala i golovima Spahića, Brandta i Belarabaija uspela da stigne do pobede i tako zabeleži petu uzastopnu pobedu ove sezone i ozbiljno istakne kandidaturu za borbu za titulu.

U derbiju kola, fudbaleri Šalkea uspeli su da osvoje bod protiv Bajerna iz Minhena. Gosti su došli do prednosti debitanstim golom Roberta Levandovskog u 10. minutu.

Domaća ekipa se nije predavala i uspela je da stigne do izjednačenja u 62. minutu spornim golom Hovedesa. Do kraja utakmice, obe ekipe su imale prilike da stignu i do pobede, ali su propustili par izvesnih prilika.

Bundesliga 2. kolo:

Petak:

Augsburg – Borusija Dortmund 2:3

Subota:

Bajer Leverkuzen – Herta Berlin 4:2

(Jedvaj 50, Spahić 62, Brandt 74 - Jevaj 24 ag, Šiber 60)

Hamburger – Paderborn 0:3

(Kačunga 29, Vučinović 68, Štopelkamp 87)

Štutgart – Keln 0:2

(Osako 22, Ujah 33)

Volfsburg – Ajntraht Frankfurt 2:2

(Naldo 15, Arnold 79 - Jung 23 ag, Kadlec 86)

Verder Bremen – Hofenhajm 1:1

(Galvez 59, Firmino 19)

Šalke – Bajern Minhen 1:1

(Hovedes 62 - Levandovski 10)

Nedelja:

Majnc – Hanover 15.30

Frajburg – Borusija Menhengladbah 17.30

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA