Amerikanci postigli duplo više poena od Finske! I Španija gazi od starta!

Dva najveća favorita na Mundobasketu ubedljivo su započele takmičenje*Amerikanci su savladali Finsku sa 114:55, dok je Španija bila bolja od Irana rezultatom 90:60

  • 6

Reprezentacija SAD-a brutalno je započela Svetsko prvenstvo koje se održava u Španiji. Amerikanci su slavili protiv Finske rezultatom 114:55 , a tokom prvog poluvremena Skandrinavci su ubacili svega 18 poena.

Najefikasniji u redovima SAD-a bio je Klaj Tompson sa 18 poena, dok je Entoni Dejvis postigao poen manje. Rudi Gej je ubacio 10 poena, a Džejms Harden i Rudi Gej su se zaustavili na koti 9.

I drugi najveći favorit za osvajanje zlatne medalje i domaćin prvenstva, Španija je fenomenalno započela prvenstvo. "Crvena furija" je bila bolja od Irana rezultatom 90:60.

Kod pobedničke ekipe briljirao je Po Gasol, koji je ubacio 33 poena i imao indeks korisnosti 34. Pored njega istakao se njegov brat Mark sa 15 poena, kao i Rudi Fernandez koji je postigao 12 poena.

(Telegraf.s)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA