SASTALI SE ADVOKAT I FUDBALERI: Plasman na EP nam je obaveza! (VIDEO)

Ekipa je ostala ista, nije bilo mnogo promena i susret sa Francuskom će biti dobra provera pred početak kvalifikacija, tvrdi Dušan Basta

  • 10

Fudbaleri Srbije su se okupili u Staroj Pazovi u cilju priprema za prijateljski meč sa Francuskom 7. septembra, kada će na klupi kao selektor debitovati Holanđanin Dik Advokat.

- Odlazak na Evropsko prvenstvo 2016. godine nam je obaveza i to svima treba da bude jasno - poručio je Dušan Basta, koji je od ove sezone novi fudbaler Lacija.

- Bolje je što ćemo početi prijateljskom utakmicom jer ćemo to iskoristiti da se što bolje upoznamo sa novim selektorom. Ekipa je ostala ista, nije bilo mnogo promena i susret sa Francuskom će biti dobra provera pred početak kvalifikacija - rekao je Basta, a prenosi "Mozzart Sport".

Novi fudbaler Sautemptona Dušan Tadić kaže da je čuo samo najbolje o novom selektoru.

- Imamo dobru bazu, mnogo smo napredovali za dve godine i sve će biti mnogo lakše nego do sada. Čuo sam sve najbolje o Advokatu. U Holandiji ga izuzetno cene i uvažavaju. Holandski treneri drže dobru disciplinu i gaje ofanzivni fudbal koji donosi i lepu igru i dobar rezultat - rekao je Tadić.

Utakmica između Srbije i Francuske igra se 7. septembra od 20.45 na stadionu Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA