Ovo je ložačka pesma koja je srpske košarkaše vodila do finala! (VIDEO)

Grupa THC Familija, na nagovor reprezentativaca, snimila motivacionu pesmu neposredno pred Mundobasket u Španiji

  • 8

Kadar iz svlačionice gde su košarkaši Srbije, tačnije Bogdan Bogdanović i Raško Katić, gromoglasno pevali i slavili plasman u finale samo nas je na trenutak bacio u razmišljanje, ali je nedugo zatim stigao odgovor koja pesma se Orlovima motala krou glavu na putu do finala Mundobasketa.

U pitanju je numera ''Igraj i pobedi'' koju je grupa THC Familija specijalno napravila za srpske košarkaše i koja im je očigledno donela sreću.

- Pripala nam je čast, na poziv naših reprezentativaca, da uradimo motivacionu himnu koja će bodriti naše košarkaše na Nundobasketu. Košarkaši, hvala vam na ukazanom poverenju. Srećno i uzdravlje braćo - napisali su članovi grupe neposredno pre odlazak Orlova u Španiju.

Podsetimo, Srbija je i 2009. godine na EP u Poljskoj imala motivacionu pesmu koja se pevala na svakom koraku. Pesma Baje malog Knindže ''Pevaj Srbijo zemljo junaka''.

(Telegraf.rs/THC Familija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KRALJEVINASRBIJA

    13. septembar 2014 | 13:25

    IGRAJ I POBEDI I PONOSNO SE VRATI, DONESI KUĆI ZLATO ŠTO SE ZLATI, SRBIJA ČEKA DA DOĐEŠ IZ DALEKA, DA NAŠA ZEMLJA BUDE OPET PRVAK SVETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VOLIM TE SRBIJOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  • Zdr...

    13. septembar 2014 | 13:09

    Dobraaaa!

  • Jagodinac

    13. septembar 2014 | 13:05

    Ceo dan je pevam!!Mnogo je zarazna!!!IGRAJ I POBEDI PONOSNO SE VRATI DONESI KUCI ZLATO STO SE ZLATI,SRBIJA CEKA DA DODJES IZ DALEKA DA NASA ZEMLJA BUDE OPET PRVAK SVETA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA