Bogdanović otkrio tajnu šta bi radio da nije bilo zlata u Indijanpolisu! (VIDEO)

Koliko je osvajanje titula u košarci bitno govori i priča beka naše reprezentacije jer da reprezentacija Jugoslavije nije osvojila zlato 2002. godine Srbija bi izgubila fenomenalnog beka

  • 4

Bek srpske košarkaške reprezentacije Bogdan Bogdanović ne bi danas bio ovde da daleke 2002. godine, kada je on imao 10 godina Bodiroga, Divac, Gurović i ostali nisu osvojili titulu šampiona sveta u Indijanopolisu.

On je, pred finale Mundobasketa u Španiji 2014. otkrio a je trebalo da počne da trenira fudbal, ali ga je ta titula i radost koja je obuzela čitavu naciju odvela na košarku, a mi smo danas dobili vrsnog beka šutera koga smo čekali 10 godina  još od Peđe Stojakovića.

- Ne sećam se šta sam radio te 2002. godine, mislim da sam na Ju tjubu gledao snimak tog meča. Trebalo da odem u Balkan da treniram fudbal, ali sam se zbog te titule preomislio i otišao na košarku - objasnio je Bogdanović.

Pogledajte ceo intervju na videu koji je sniman sa LG G3 telefonom:

Srbija je sada opet u finalu Svetskog prvenstva kao te 2002. a možda će neki klinac i zbog Bogdanovića umesto na fudbal otići na košarku.

(Izveštač Telegrafa iz Španije, Dragutin Stojmenović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nebeski_as

    15. septembar 2014 | 02:14

    samo napred i kad je najteze izlaze na teren NAPRED SRBIJAAAAAA :DDDDDd

  • nebeski_as

    15. septembar 2014 | 02:13

    "nadam se zbog nas svih" !!!!!! skoro u svakoj receni ce cuje i oseti TIMSKI duh ovih momaka koji su odigrali srcem svaku utakmicu i pokazali zube amerima i ako su znali da nemaju bas velike sanse!!!!!!!

  • Zoran

    14. septembar 2014 | 19:59

    hahah Na Youtube-u. Covek ispred svog vremena. :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA