DOBILI LICENCU: Zvezda nije izbačena iz Superlige!

Rukometni klub crveno-bele familije uspeo da se izvuče tako da će i naredne sezoni igrati najelitnije srpsko takmičenje

  • 1

Rukometni klub Crvena zvazda dobio je dozvolju da igra u Superligi pošto su sva dugovanja prema igračima regulisana, potvrdio je predsednik kluba Mirko Butulija.

Crveno-beli su bili izbačeni iz domaćeg takmičenja zbog dugova prema petorici igrača Nikoli Dokiću, Nikoli Šljivančaninu, Urošu Miloševiću, Nemanji Zelenoviću i Stevanu Chiriću sa kojima klub prvobitno nije uspeo da postigne dogovor.

- Igraćemo u Superligi, dobili smo licencu, a najvažnije od svega je da su međuljudski odnosi u klubi dobri i na čemu sam posebno zahvalan saradnicima - rekao je Butulija na konferenciji za novinare u ''pres sali'' Sportskog društva Crvene zvezda.

On je dodao da sledi period finansijske konsolidacije i povratak na stare staze koje klub zaslužuje. U ime svih igrača, a posebno Nikole Dokića, upravi kluba zahvalio se Nikola Šljivančanin. Čelnici kluba precizirali su da će preostala dugovanja biti isplaćena na 10 rata.

Generalni sekretar SD Crvena zvezda Igor Milojević istakao je zahvalnost predstavnicima Rukometnog saveza Srbije i Zajednici Superligaša, koji su "imali razumevanja za probleme u klubu". Rukomataši Zvezde prvu utakmicu Superlige odigaće u subotu protiv Požarevca od 17.30 u Šumicama.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA