TOLE KARADŽIĆ: Voleo bih da sam dobio sat od 20.000 evra!

Predsednik FSS izjavio da bi voleo da je dobio poklon od FS Brazila, jer voli satove, ali i da bi poslušao naredbu Izvršnog komiteta FIFA i vratio tako skupocen poklon

  • 15

Odluka Fudbalskog saveza Brazila da pokloni skupocene satove svim zemljama koje su učestvovale na Svetskom prvenstvu, kao i članovima Izvršnog odbora FIFA izazavala je veliku buru u javnosti, a prvi se oglasio Etički komitet Međunarodne fudbalske organizacije koji je zatražio od svih koji su dobili ručne časovnike u iznosu od 20.000 evra, da ih vrate.

 

Međutim, predsednik UEFA Mišel Platini je odbio da to učini z bog moralnog kodeska FIFA, uz obrazloženje da će sumu novca u vrednosti sata uplatiti u humanitarne svrhe. Povodom ove "afere" oglasio se i predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić, koji je u izjvai za "Alo", rekao da bi voleo da se i on našao među onima koji su dobili skupoceni poklon.

 

 

- Nisam, nažalost, dobio taj sat, ali inače volim satove i voleo bih da sam dobio takav poklon. Moj sat vredi 60 evra, a možda imam i neki skuplji, ali ovaj mi najviše odgovara - rekao je Karadžić, koji je napomenuo da se ne bi složio sa prvim čovekom evropskog fudbala i da bi po naređenju FIFA vratio takav poklon.

 

- U svakom slučaju vratio bih sat, u slučaju da je to stav Izvršnog komiteta FIFA. VIdeću se sa Blaterom u ponedeljak na sastanku u CIrihu i pitaću ga o čeu se tu radi. Ne bih želeo više da komentarišem o toj temi, jer nije pametno da se mešam između FIFA i UEFA, jer naš Savez ima dobre odnose i sa Blaterom i sa Platinijem - završio je Karadžić.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    21. septembar 2014 | 12:52

    I posle TOLETA TOLE !!! Koliko si nam radosti,uspeha i srece doneo,najmanje u znak zahvalnosti ti sleduje ZLATNI SAT od nekoliko stotina dolara..Za zasluzni minuli rad u fudbalskoj organizaciji Srbije,a sve sto nije valjalo ZATRO SI DO DASKE,SPASA IM NEMA I NECE GA NI BITI, zbog toga VELIKO TI HVALA,TOLE NAS..!!! Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • maare

    21. septembar 2014 | 17:33

    on bi ga radije ukrao,nego da ga dobije na poklon

  • Ljudino

    21. septembar 2014 | 15:05

    Sigurno bi ti lijepo stajao....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA