Van Gal bar nešto radi kao Ferguson - besni na igrače!

Bilo je burno u svlačionici Mančester junajteda posle poraza od Lestera 3:5

  • 0

Taman kad pomislite da ne može gore, fudbaleri Mančester junajteda se potrude da vas razuvere - da, može gore! I menadžer Luj van Gal je defitivno izgubio živce posle frapantnog poraza od Lestera 3:5 u poslednje odigranom kolu Premijer lige.

 

I to se čulo u svačionici. Kako navode britanski mediji, holandski stručnjak je besneo na igrače, ne štedeći da iskaže svoje nezadovoljstvo užasnom igrom u drugom poluvremenu i prokockanom šansom.

 

Pojedini mediji su ta dešavanja uporedili sa praksom koju je imao i slavni menadžer Junajteda Aleks Ferguson.

 

 

- Ne može da se kaže da je odbrana bila slaba. Treba da se igra timski, Lester je to pokazao, a mi nismo igrali timski u drugom poluvremenu, nije u pitanju samo odbrana. U defanzivnim situacijama ceo tim je odgovoran, a ne samo jedan igrač - rekao je Holanđanin.

 

- Ovakvi mečevi događaju se u svetu fudbala. U mojoj prvoj godini u Barseloni vodili smo 3:0 na 15 minuta do kraja, a izgubili smo 3:4. To se događa, ali imali smo utakmicu u džepu i poklonili smo je, to je ono što mi se ne dopada - zaključio je Van Gal posle meča.

 

U narednom šestom kolu, ekipa sa "Old Traforda" dočekuje Vest Hem.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA