TERZIĆ: S Džajićem nismo pričali o kandidaturi za predsednika FSS

V.d. gensek Crvene zvezde tvrdi da sa bivšim predsednikom kluba pričalo o Fudbalskom savezu Srbije, ali u smislu kandidovanja za čeonu funkciju

  • 2

Druga poseta Dragana Džajića u septembru klubu u kom je ostvario fudbalsko ime ne znači da je upravo on kandidat Crvene zvezde za novog predsednika Fudbalskog saveta Srbije.

To je preko "Novosti" v.d. gensek kluba Zvezdan Terzić.

- Džajićeva kandidatura za predsednika FSS nije bila tema razgovora prilikom susreta koji smo Slaviša Kokeza i ja imali s njim. Razgovarali smo o tekućim temama vezanim za Crvenu zvezdu, srpski fudbal, FSS... Ali, ni reči nije bilo o kandidaturi.

Podsetimo da je Zvezda poručila da najverovatnije ima kandidata koji bi mogao da zameni Tomislava Karadžića na čeonoj funckiji srpske kuće fudbala, ali na "Marakani" ne žele da otkriju ime kandidata dok se ne raspišu izbori. I zaključci sa sednice Odbora za hitna pitanja FSS, u kojima je istaknuto da se zahtevima sa "Marakane" niko u FSS neće baviti dok ne prođu reprezentativne akcije sredinom oktobra, neće se komentarisati javno bar neko vreme.

- Nećemo komentarisati saopštenje Odbora za hitna pitanja FSS, niti želimo da pridajemo značaj njihovim zaključcima. Crvena zvezda ima pripremljenu strategiju za promene u vrhu srpskog fudbala, ali je nećemo iznositi u javnost - poručio je Terzić.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    24. septembar 2014 | 07:44

    Crvena Zvezda je veliki klub i u evropskim i u svetskim razmerama a ova uprava je sramota i za Zvezdu i za sport uopste. Klasicni politicarski spinovi . Bavite se sportom i resavajte dugove.

  • Proka

    24. septembar 2014 | 07:52

    Naravno da nismo ni pomislili, da Džaja koji ne valja Zvezdi, bude prvi čovek srpskog fudbala !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA