Gavrić gol u Čačku posvetio pokojnom ocu (VIDEO)

Gol posvećujem njemu i celoj mojoj porodici koja mi je uvek bila najveća podrška - istzakao je omaleni napadač nakon prvenca u Zvezdinom dresu

  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde se uzdignute glave vraćaju iz Čačka gde su savladali Borac rezultatom 1:0, a sve zahvaljujući golu Nenada Gavrića koji je prvenac u svom dresu posvetio pokojnom ocu.

Gavrić je nakon pogotka otrčao na tribinu gde su smešetni navijači Zvezde, a nakon dizanja dresa jasno se videla poruka ''Hvala ti za sve'' iznad kojeg je bila fotografija preminulog oca.

Podsetimo, Gavrić je teške trenutke i gubitak oca doživeo početkom decembra noseći dres Napretka, koji je u Prvoj ligi Srbije savladao Voždovac i tu pobedi posvetio upravo omalenom napadaču.

- Ovo je za mene bio veoma emotivan trenutak, videli ste da sam nakon što sam zatresao mrežu skinuo dres ispod kojeg sam nosio majicu sa likom svog oca. On nažalost nije više među nama, i gol posvećujem njemu i celoj mojoj porodici koja mi je uvek bila najveća podrška - istakao je Gavrić nakon meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA