LJAJIĆ: Volim Srbiju, ali selektorov je problem što me nije zvao, a ne moj!

Fudbaler Rome progovorio za italijanske medije na temu reprezentacije i njegovog izostanka sa spiska igrača

  • 8

Dik Advokat je iznenadio javnost izostavljanjem Adema Ljajića sa spiska reprezentativaca, a to je objasnio rečima da je mladi igrač Rome dobar fudbaler, ali da ima drugačiji mentalitet od onog koji je njemu potreban, mada se kasnije pojavila priča da je sukob sa Branislavom Ivanovićem bio uzrok Ljajićevog brisanja sa spiska.

Ipak, talentovani fudbaler je tu odluku prihvatio i uopšte se nije oglašavao sve do sada kada je za italijansku "Gazetu delo sport" pričao o srpskom nacionalnom timu.-

- Volim svoju zemlju i ako me selektor bude pozvao, spreman sam da se odazovem. Ali ako me ne zove, to je njegov problem, a ne moj - rekao je Ljajić koji je otkrio italijanskim novinarima da je pokušao tokom leta da nagovori Aleksandra Kolarova da dođe u Romu, ali da nije uspeo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pare

    8. oktobar 2014 | 18:25

    Ljajic voli srbiju a advokat pare, dok nam guraju igrace u reprezentaciju nista od nas.

  • Čučuk Stanoje

    8. oktobar 2014 | 19:40

    Lepo , evo čovek je sve rekao. Voli svoju zemlju i svestan je da neodgovara selektoru. To je to. I nama neodgovara Karadžić i eto niko ništa nemože. Tako stoje stvari. A ako se ne plasiramo na evropsko prvenstvo..... E onda treba bandu krivično goniti i strpati u zatvor. A da i da vidimo ko je od političara odgovoran , ko predsedniku FSS čuva leđa. Neko to radi to je sad očigledno , posle ovolike bruke,sramote i laganja naroda . Laganje je dokumentovano i očigledno.

  • Cacak

    8. oktobar 2014 | 18:56

    'Ajde da mu jedan selektor nije odgovarao,pa da ga razumem,ali da mu ne valja i drugi,onda stvarno treba da se zapita da li je sa njim sve u redu,tj svi mi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA