HOT: Ove seksi bikini fitnes šampionke vas zovu na večiti derbi! (FOTO)

Pre večitog derbija na terenu između fudbalera Partizana i Crvene zvezde, pogledajte derbi bikini fitnes lepotica koje navijaju za ova dva kluba

  • 17

Seksi doktorka Maja Pavlović šampionka Srbije u bikini fitnes i najseksi profesorka Ana Đorđević šampionka Balkana u karateu i vicešampionka u bikini fitnesu na Jagodina Kupu, pozivaju vas na večiti fudbalski derbi.

Meč se igra u subotu od 19 sati na stadionu Partizana a njih dve će se potruditi da dođu i ulepšaju ovaj derbi.

Kao vrhunske sportiskinje i one prate fudbal i bodre svoje timove. Maja je fan Partizana dok je Ana navijač Crvene zvezde.

- Navijač sam Partizana, ali iz mog Borca iz Čačka da se zna, ali crno -bele pratim kad igraju takođe - kaže seksi doktorka Maja.

- Nadam se da će pobediti na derbiju i tako nastaviti niz pobeda ove sezone. Planiram da dođem na utakmicu pošto se igra na stadionu JNA - poručila je Maja.

Sa druge strane, Ana Đorđević seksi profesorka matematike, nedavno je osvojila drugo mesto na bikini fitnesu u Jagodini. Ona je navijač Crvene zvezde i veruje da će njen tim pobediti u subotu na JNA.

- Odmalena navijama za Zvezdu tako da se tu je postavlja pitanje. Mislim da će, bez obzira što se igra na stadionu Partizana, pobediti crveno - beli. - veruje Ana i dodaje:

- Tačno je da je Partizan u nizu pobeda bez izgubljenog meča, ali mislim da neće izdržati taj pritisak na svom terenu.

- Pokušaću da dođem na meč da bodrim crveno -bele, ako mi obaveze dozvole jer se spremam za državno prvenstvo - poručila je seksi profesorka.

(D. Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA