MAČVAN: Gušt mi je da igram za Partizan iz ljubavi!

Novo pojačanje crno-belih je pojasnio svima njegove razloge za povratak u klub pre nego što se priključio saigračima na treningu

  • 23

Partizan je dobio veliko pojačanje. Milan Mačvan se vratio u klubu u kome je već odigrao jednu sezonu i bio jedan od najboljih pojedinaca. Povremeni reprezentativac Srbije se odmah uključio u rad sa ekipom i iste večeri kada je potpisao ugovor, trenirao je sa novim-starim saigračima.

- Lepo je vratiti se kući. Baš dobro. Mislim da sam napravio pravi potez i za sebe, ali i za klub. Želim da se vratim na pravi kolosek s obzirom na poslednje dve turbulentne sezone u Galatasaraju koje nisam odigrao na svom nivou. Voleo bih da se ponovi sezona kada sam prvi put igrao za Partizan -  rekao je Mačvan za "Žurnal" i pomenuo da su pregovori sa trenerom Duškom Vujoševiće trajali svega pola sata.

- Kada sam seo da razgovaram sa Duletom Vujoševićem, dogovorili smo se za manje od pola sata. Ostajem do kraja sezone. Neću da pravi grešku kao sa Makabijem kada sam otišao u pola sezone, a Partizan je suviše veliki klub da bi se odlazilo na polusezoni i da bi se potpisivali otvoreni ugovori. Ne vidim zašto ne bih igrao do kraja.

Krilni centar je jedan od miljenika navijača šampiona Srbije koji mu ne zaboravljaju vernost prema klubu koju je dokazao nebrojeno puta, čak i sada dok mu se duguju plate iz vremena prvog boravka. On nikada nije tužio klub, niti insistirao na tome, a strateg Duško Vujošević je više puta isticao njega kao svetli primer lojalnosti.

- Mogu sebi da priuštim taj gušt da igram iz ljubavi za Partizan. Imao sam dve godine odličnog ugovora i moja ekonomska situacija je takva da neću nešto mnogo izgubiti ako ne budem naplatio ili budem igrao ovu sezonu onako kako ću da je odigram. Meni je čast i uvek će biti da igram za Partizan. Vratio sam se, jer ću uživati na terenu, a to mi je najbitnije - kazao je Mačvan i još jednom oduševio pristalice crno-belih.

Novi košarkaš Partizana trebalo bi da po drugi put debituje u ovom timu protiv Banvita u Evrokupu sledeće nedelje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Real

    18. oktobar 2014 | 11:35

    Bravo Kralju tako se radi. Pomoc kad je najpotrebnija.... Napred ljudino....

  • samba

    18. oktobar 2014 | 11:38

    Decko odusevio si me,,svaka cast!

  • grobar do koske

    18. oktobar 2014 | 15:31

    Ziveo M.M. !! Idemo Grobari,Samo Grobar Grobara Spasava,do konacne pobede !!! Smrt fasizmu sloboda Partizanu ! Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA