Luka Jović otkrio kako bi sada reagovao da je sam pred golom Partizana (VIDEO)

Talentovani napadač istakao da zna kako bi reagovao kada bi ponovo dobio priliku da zatrese mrežu crno-belih

  • 5

Gostujući u novoj epizodi ''Zvezda TV'' mladi Luka Jović, koji je nakon derbija rekao za Telegraf da će naplatiti sve promašaje protiv Partizana, ponovo se osvrnuo na te dve situacije tokom prvog poluvremena meča sa crno-belima, gde je mogao da iztraste u junaka.

Jović je, zajedno sa Mihailom Ristićem i Predragom Rajkovićem, izneo svoje viđenje meča protiv Partizana i na zanimljiv način pokušao da objasni šta bi sada uradio da mu se ponovo ukaže ista prilika.

- Svakako da je moglo da bude mnogo bolje. Kod prve šanse telo mi je malo ostalo unazad. Sada kad bih opet dobio tu šansu mislim da bih šutirao po zemlji. Kod druge šanse lopta mi je odskočila i samo sam je zakačio. Mislim da sam trebao da je primim pa da šutiram - uz osmeh je rekao Jović.

Podsetimo, Jović je sa nepunih 17 godina postao najmlađi akter velitog derbija, dok su i Ristić i Rajković takođe bili debitanti na meču u Humskoj.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stojke

    24. oktobar 2014 | 21:01

    Pod uslovom da ti ne sviraju ofsajd... Moras to da vezbas

  • Proka

    24. oktobar 2014 | 16:29

    Ne beri brigu Falkao, imaćeš šta da pokažeš protiv Donjeg Srema, Mladosti...za bolje nisi...ti ni ovome jadnom Partizanu ne možeš da daš gol !!!

  • Radja

    24. oktobar 2014 | 16:03

    Jest kad ti kazes

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA