EKSKLUZIVNO! Tole Karadžić podnosi ostavku!!!

Kako saznajemo prvi čovek FSS zbog odluke da Srbija bude drastično kažnjena odlučio da se povuče sa vrha srpskog fudbala. Odluku je već doneo i do kraja dana će je i zvanično saopštiti, veoma su male šanse da se predomisli!

Zbog odluke UEFA da Srbiju debelo kazni zbog prekida na meču sa Albanijom, Tomislav Karadžić je digao ruke od fudbalske bajke i do kraja dana će podneti ostavku, po završetku Vanredne sednice Odbora za hitna Fudbalskog saveza Srbije.

- Odluku je već doneo i do kraja dana će je i zvanično saopštiti, kaže dobro obavešteni izvor Telegrafa, blizak prvom čoveku srpskog fudbala, i dodaje: - Veoma su male šanse da se predomisli!

Prvi čovek FSS, koji je poslednjih godina na udaru pre svega Crvene zvezde zbog loših rezultata nacionalnog tima uspevao da izdrži bočne udare, ovoga puta je rešio sam da se povuče sa vrha srpskog fudbala.

Tole je kao i cela organizacija Saveza očekivala da će Albanija biti drastično kažnjena, a ne naš nacionalni tim, kojem su sada umanjene šanse da se nađe na Evropskom prvenstvu 2016. godine.

Ukoliko se to bude desilo (poslednji meč sa Portugalijom u kvalifikacijama je 11 oktobra 2015), biće to treće uzastopno takmičenje na kojem ne bi nastupio naš nacionalni tim, dok je predsednik Saveza Karadžić.

Iako se spekulisalo da će ostati još minimum godinu dana na čelu FSS, Karadžić je razočaran odnosom evropske kuće fudbala prema srpskom fudbalu, verovatno i domaćim pritiscima, odlučio da ranije napusti Pazovu.

Iz minuta u minut pratite vesti i reakcije na kaznu Srbiji izrečenu u UEFI.

(M.M/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA