Nojer prozvao Ronalda i Mesija. Saznajte zašto!

Golman minhenskog Bajerna ne bi radio ono što rade asovi madridskog Reala i Barselone

  • 0

Golman minhenskog Bajerna Manuel Nojer dao je interesantnu izjavu sportskom magazinu "Kiker", u kom naglašava da mu je nelogično da fudbaleri poziraju u reklamama za donji veš.

Ovo je bila indirektna prozivka na račun zvanično najboljeg fudbalera sveta, Kristijana Ronalda, koji redovno reklamira između ostalog i svoj brend donjeg veša.

Sličan angažman je imao i Lionel Mesi.

- Ja sam sportista, ne ambasador brenda, osim što predstavljam "Adidas". Nisam neki tip koji pozira u gaćama. Ne volim crveni tepih. Više volim zeleni busen. Bolje se osećam na terenu na kom se trudim da budem najbolji što mogu da budem - poručio je Nojer.

Nemački golman jedan je od kandidata za Zlatnu loptu.

- Posle utakmica, među glavnim detaljima koji se prikazuju su golovi, šanse, asistencije... Gledaoci ne pamte situacije u kojima je golman spasio ekipu dobrom ili riskantnom intervencijom ili kada organziuje akciju od početka - požalio se zvanično najbolji golman sveta.

Nojer je u julu osvojio Mundijal sa reprezentacijom Nemačke, kada je dobio priznanje i za najboljeg golmana na prvenstvu održanom u Brazilu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA