Škuletić daje golove, ali i promašuje stopostotne zicere! (VIDEO)

Napadač Partizana je kako smo otkrili jedan od najubojitijih igrača Evrope, ali zato ne koristi mnogo šansi iz kojih je teže promašiti nego dati gol

  • 1

Napadač Partizana Petar Škuletić je najbolji strelac Superlige Srbije, a kako smo otkrili i jedan od najubitačnijih napadača Evrope. To je potvrdio golom i na meču Kupa Srbije protiv Sloge iz Petrovca na Mlavi, ali zato mu se događa često da promašuje stopostotne šanse.

Na upravo pomenutoj utakmici jčak dva puta nije uspeo da iskoristi zicer, ali nije jedini u redovima vicešampiona Srbije. Andrija Živković je izbio sam ispred protivničkog golmana, a ovaj mu odbranio, a onda je Škuletić naleteo na odbitak i nije dao gol.

Takođe napadač crno-belih je u jednom napadu izašao sam ispred čuvara mreže Sloge, zaobišao ga, a onda iz čiste pozicije pogodio stativu. Dakle, kao što je i Marko Nikolić na konferenciji posle meča rekao, njegovi napadači će morati da budu mnogo ubojitiji, jer protiv ozbiljnijih ekipa neće imati toliko mnogo prilika za gol.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kzn-exp

    19. novembar 2014 | 21:25

    Naš najbolji napadač zadnjih dvadeset godina, toliko...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA