Vujošević otkrio ko je najbolji košarkaš koga je ikada trenirao! Uopšte nije onaj na koga mislite! (VIDEO)

Iako se mislilo da je Predrag Danilović najbolji učenik trenera Partizana, on je ipak otkrio da se radi o centru koji je došao iz Kraljeva, a kasnije napravio zapaženu NBA karijeru

  • 15

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević gostovao je u u emisiji "U centru" makedonske televizije ALFA u kome je otkiro ko je najbolji igrač koga je ikada trenirao, kakva je aktuelna situacija u klubu i u kkavim je odnosima sa Predragom Danilovićem.

U prvom angažmanu Vujošević je trenirao takve veličine poput Žarka Paspalja, Saše Đorđevića, Predraga Danilovića, Vlada Divca, Gorana Grbovića, Milenka Savovića..kasnije je trenirao Nenad Krstića, Miloša Vujanića, Nikolu Pekovića, Bogdana Bogdanovića....Ipak, jedan je za njega bio najbolji...

- Vlade Divac je najbolji igrač koga sam trenirao u svojoj karijeri. Čini mi se da sam 1988. godine sa Partizanom bio najbliži da osvojim Kup šampiona, a sadašnju Evroligu. U Parizu smo pre nekoliko godina bili na F4 i opet smo za jednu loptu ostali bez finala.

- Posle toga sam otišao u CSKA. Adaptacija je bila teška, imao sam ugovor na tri godine, oni nisu imali strpljenja i brzo smo se razišli - rekao je Vujošević.

Vujošević je takođe ispričao da je jedan od najboljih trenera u Evropi koji nema titulu šampiona starog kontinenta.

Opširniji intervju pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA