REVOLUCIJA! Želite da smršate i izgledate nestvarno? Ovo je metod koji će vam napraviti vrhunski izgled! (FOTO)

Metoda je bazirana na uzajamnom odnosu između depoa masti u telu i mogućeg hormonskog disbalansa koji je često krivac za uporne masne naslage i druge zdravstvene probleme loš san, nizak nivo energije. *Izmerite masti kaliperom i na osnovu rezultata 12 tačaka dobijate individualni plan ishrane, poručuje fitnes guru Vladimir Jovanović

  • 24

Ko god je od vas do sada pokušao da smrša zna koliko je mršavljenje naporno i zahtevno i mentalno iscrpljujuće.

Pogotovo ako želite da skinete onaj poslednji deo masti koji vas najviše nervira sa bokova i zadnjice.

Ko zna koliko ste puta pokušavali, raznim vežbama sagorevačima masti i ko zna čime i nije bilo uspeha. A uopšte ne mora da bude tako teško!

Zato je sada vreme da saznate za nešto novo, a to je posebna metoda kojom se vrši i globalna, ali  lokalna redukcija masti, ili skidanje masti samo sa određenih delova tela (bokova, zadnjice, nadlaktice, buitina itd)

O tome nam priča Vladica Jovanović, fitnes guru koji pravi šampione u ovom sportu i nekadašnji prvak sveta u bodibildingu, čovek koji je sve ovo naučio od Čarlsa Polikvina, koji je razvio ovu metodu.

Jovanovićevi takmičari su oduvali sve na prvenstvu Srbije osvojivši četiri zlatne medalje. Upravo na njima je i primenjivao ovu metodu.

- Modulacija biološkog signala (Biosignature modulation) je najsavremenija i najpreciznija metoda merenja procenta masti u telu.

- Metoda je bazirana na uzajamnom odnosu izmedju depoa masti u telu i mogućeg hormonskog disbalansa. Hormonski disbalans je često krivac za uporne masne naslage i druge zdravstvene probleme koji podrazumevaju ne kvalitetan san,nizak nivo energije,oštećenje kognitivnih funkcija.

Metoda Biosignature se fokusira na te probleme kako bi se poboljšalo opšte stanje tela i pre svega da bi se dobro osećali.

- Specifičnim načinom merenja (pomoću kalipera na 12 tačaka tela) i procene klijenta ,preporučuje se persponalizovani program, ishrane, suplemenatacije, treninga i promene navika.

- To je sigurno i prirodno rešenje za skidanje upornih masnih naslaga i put do dobrog opšteg stanja i pre svega do kvalitetnijeg načina života.

Bez obzira da li ste vrhunski sportista, biznismen ili domaćica u kući ovaj program je najbolji za vas, jer se kreira po zahtevima za određeni stil života.- Biosignature pravi vidljive rezultate veoma brzo - kaže Jovanović i dodaje:

- Nije neuobičajeno da se rezultati vide za manje od dve nedelje! Za razliku od drugih danas dostupnih metoda mrsavljenja,sa ovom metodom vi ćete takođe videti poboljšanje u mnogim drugim aspektima života.

Klijenti često navode da su im se poboljšali umna sposobnost, kvalitet sna, da imaju više energije i samim tim da su bolje raspoloženi.

- Sve ovo i vi možete postići bez štetnih pilula za mršavljenje, sati provedenih na aerobnim vežbama ili nezdravih dijeta.

- Saznajte koliki vam je pravi procenat masti i dobićete besplatan plan ishrane rađen po vama, kontaktirajte nas! Ako ne budete imali nikakvih rezultata mi ćemo vam vratiti vas novac - poručio je fitnes guru Jovanović inače trener i vlasnik fitnes klubova CF Vladica i "Lejdis"

Čitajte Telegraf i dalje, jer vam od sada donosimo veliki broj stručnih tekstova o treningu i ishrani koji će pisati upravo fitnes guru Vladimir Jovanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samsung

    19. novembar 2014 | 23:02

    Kod nas u Srbiji svi su bili svetski prvaci u necemu. Samo kada pogledas na internetu nigde im imena ne pisu. Ko ovde koga laze nije mi jasno.

  • Vlada

    19. novembar 2014 | 21:16

    Evo kako sam smrsao 40kg. Sve sto jedete mozete da jedete neograniceno. Dorucak do 11h i nikako dorucak nesme da se preskace. Dorucak: jaja,hleb,burek,proja,jogurt,pileca prsa,makarone,ajvar....Rucak:Nema hleba. Ako jedete pasulj,pirinac,boraniju ne smete sa hlebom i ne sa mesom. Samo sa salatom. Ako jedete meso mozete ali sa salatom i bez hleba. I rucak je od 13-15h. Voce od 16-18h mogu banane ja samobicno jeo dve. Mogujabuke ma bilo koje voce. Vecera do 21h mogu kao za dorucak samo bez hleba. I mleko nikako. Samo jogurt imoze kiselo mleko. Verujte mi ko se ovoga pridrzava ima da smrsa. Na pocetku ima da jedete vise alice kolicina vremenom da se smanjuje. Kafa sa natrenom sokovi nikako. Caj sme,med ne.cokolada ne. Srecno

  • Tamo neki

    19. novembar 2014 | 22:23

    Jedan od nacina (najlaksi) jeste fotosop ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA