Milošević otkrio ko će biti kandidat za selektora Srbije!

Potpredsednik FSS izneo je svoje mišljenje ko bi trebalo da bude novi selektor Srbije

  • 3

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević potvrdio je da će Izvršnom odboru predložiti selektora mlade reprezentacije Radovana Ćurčića za novog selektora A tima, jer smatra da je najbolje rešenje za nastavak kvalifikacija za prvenstvo Evrope.

- Razgovarao sam sa Ćurčićem, moja odluka bazirana je na onome što sam video i na njegovoj posvećenosti poslu. Mislim da je prevazišao domaće okvire, što je pokazao i velikim uspehom sa mladom selekcijom koju je odveo na Evropsko prvenstvo eliminisavši Španiju - izjavio je Milošević novinarima u Sportskom centru FS u Staroj Pazovi.

Izvršni odbor FSS održaće se 25. novembra, a Milošević kaže da ima četiri ili pet kandidata za Churčićevog naslednika u mladoj selekciji, koji će imati veoma ozbiljan zadatak na EP u Češkoj.

- Želimo trenera koji dobro poznaje tim i koji će imati dobru saradnju sa A selektorom. Šampionat u Češkoj nam je veoma bitan, posebno što je u igri plasman na Olimpijske igre, to je od državnog značaja i nemamo pravo na grešku - istakao je Milošević.

Nekadašnji golgeter i kapiten državnog tima istakao je da, trenutno, nema ambiciju da postane predsednik FŠ, pošto još uvek nije spreman.

- Još uvek verujem da Srbija može da se plasira na prvenstvo u Francuskoj. Nisam prorok, fudbal nije nauka, ne možemo ništa da garantujemo. Ipak, ne tražim alibi, ali su realne šanse da budemo ispred Albanije i ukoliko se ukaže šansa za bolje - iskoristićemo je - poručio je Milošević.

Na prozvike, tzv. opozicije da je "Karadžićeva marioneta" Milošević je rekao:

- Ne osećam potrebu da odgovaram na to, može svašta da se priča za mene, ali da sam marioneta, sigurno ne. Svako ima pravo na mišljenje i to me ne dotiče previše. Nastojaću da radim časno pošteno i tako će da bude i ubuduće. Nemam energije da se bavim paušalnim stvarim i ličnim inteersima - zaključio je Milošević.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čučuk Stanoje

    21. novembar 2014 | 17:36

    Sve odluke Miloševića su nevažeće i nepostojeće , pošto je njega postavio Karadzić , koji je uništio sve što je bilo dobro u Srpskom fudbalu.nemojte me pogrešno shvatiti ali ja sam navijač reprezentacije Srbije.

  • Mile

    21. novembar 2014 | 20:02

    Savo da li te je malo sramota sto te Karadzic pogurao.

  • zagondzija

    23. novembar 2014 | 10:15

    savo je novi karadzic promasaj srpskog fudbala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA