Argentinske seksi sestre lome fudbalere! (FOTO) (VIDEO)

Sestrama Vandi i Zairi Nari su slaba tačka momci koji jure za "bubamarom", a to je očigledno iz svih njihovih dosadašnjih veza

  • 3

Za početak moramo da vas upozorimo da će ovaj tekst imati poprilično dosta elemenata latinoameričkih sapunica, ali kada su Južnoamerikanci u pitanju i ne može drugačije. Počećemo od toga da je Gonzalo Iguain našao novu devojku i to ni manje ni više nego Zairu Naru, koja je bila dugogodišnja verenica Dijega Forlana.

Akoje verovati južnoameričkim tabloidima, argentinski fudbaler je potpuno zatreskan u nju, ali je za sada ona medijima demantovala da je u bilo kakvoj emotivnoj vezi sa napadačem Napolija.

Inače, da bi sve ovo poprimilo elemente "španske serije" koju smo pomenuli na početku, rećićemo da je njena rođena sestra Vanda Nara, a ako ne znate ko je to, to je devojka koja je ostavila Maksija Lopeza i udala se za njegovog najboljeg druga Maura Ikardija koji je usvojio njihovo Lopezovu decu i istetovirao njihova imena.

Posle svega ovoga jedno je sigurno, a to je da sestre Nara obožavaju fudbalere. Na video snimku možete videti kako izgleda Zaira, a evo vam i nekoliko fotografija Vande.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA