Evo zbog čega su navijači prekinuli meč Totenhema i Partizana! (FOTO) (VIDEO)

Nije revolt, nije huliganizam, nije puka želja za pažnjom... već marketing!

  • 2

Neobičan upad nekolicine navijača na teren "Vajt Hart Lajna" na meču između Totenhema i Partizana u okviru Lige Evrope izgleda da je primer "gerila" marketinga.

 

Naime, u 23, 27, pa potom u 40. minutu nekoliko momaka je nadmudrilo obezbeđenje. Kročili su na teren, nisu bili eagrisivni, a jedan od njih je sa terena otišao kada je napravio selfi sa igračima, kojima uopšte nije bilo jasno o čemu se radi.

 

 

Naime, navijači koji su upali na teren nosili su majice sa oznakom "Bussbuds".

 

 

Osnovnom pretragom na Guglu svako može da vidi da se radi o slušalicama za muzičke uređaje i telefone, koje se prodaju na britanskom tržištu.

 

Sve je to bio marketing zbog čega je utakmica prekinuta na deset minuta. Interesantno je da je karte osobama koje su upale na teren kupila ista osoba, da je pre tri dana krenula nagradna igra, u kojoj je glavna nagrada upravo ove poznate slušalice,  a iz kompanje "Bussbuds" su negirali bilo kakvu povezanost sa incidentom. Iz Totenhema su najavili detaljnu istragu

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brano

    28. novembar 2014 | 07:57

    dobro je,sad mi je lakse,mislio sam da se utakmice samo kod nas prekidaju....zbog drona i sl....i tada sam rekao,nemoguce je sve pokriti i obezbediti,kada neko nesto naumi to moze i da uradi...da napravi cirkus na stadionu...razlika je samo u tome sto je smisao toga,sto se sa tim zeli postici.........

  • Jabuka

    28. novembar 2014 | 15:30

    Covek zna sta hoce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA