UEFA odbila žalbu Srbije! Da li idemo do Lozane?

FSS će, ipak, morati da plati 100.000 evra, odigra još jedan meč bez publike, ali ono što je najbolnije jeste da se oduzeta tri boda ne vraćaju

  • 9

Očekivano, reklo bi se! Komisija za žalbe Evropske fudbalske unije odbila je žalbe nacionalnih saveza Srbije i Albanije na kazne posle meča u Beogradu, navodi se na sajtu UEFA.

Srbija je tako ostala bez tri boda, moraće da plati 100.000 evra i dve utakmice će igrati bez prisustva publike, pošto nije prihvaćena žalba FSS na tri oduzeta boda. Takođe, Komisija je odbila i žalbu Fudbalskog saveza Albanije (FShF), tako da se računa da je u Beogradu izgubila sa 3:0.

Odluka je stigla vrlo brzo nakon sastanka koji je završen u utorak oko 16.00 časova, a konačna presuda se, ipak, očekivala u sredu kao što je prvobitno i bilo najavljeno. Sada se postavlja pitanje da li će se FSS žaliti Arbitražnom sudu u Lozani, kao što je gensek našeg Saveza Zoran Laković najavio ranije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA