SKANDAL U TURSKOJ! Ubici Zvezdinog navijača gurali flaše u anus!

Dvojica inspektora iz policijskih stanica otpušteni su sa posla jer se ustanovilo da su upotrebili prekomernu silu prema osumnjičenima za ubistvo Marka Ivkovića

  • 91

Veliki skandal potresa Tursku, nakon što je otkriveno da su istanbulski policajci mučili napadače i ubicu navijača Zvezde, Marka Ivkovića.

Kako prenosi portal T24, načelnik istanbulske policije Altinok Selami, otpustio je dvojicu šefova lokalne policijske stanice jer su, navodno, upotrebili prekomernu silu.

Inspektori Gurkan Bakal i Sabri Oksuz pod čijom su komandom policjaci u stanici mučili optužene za ubistvo Ivkovića, otpušteni su jer su, navodno,njihovi policajci gurali osumnjičenim navijačima Galatsaraja flaše u rektum.

Ubica Marka Ivkovića, izvesni Kadri Aktaš i još nekiliko osumnjičenih navijača su privedeni u policiju a nakon što je otkriveno da su ih mučili policjaci izbio je skandal.

- Pomagači i dvojica policajaca s otpušteni - potvrdio je načelnik Selami, ali nije naveo zašto.

Podsetimo, Kadri Aktaš je priznao da je nožem napao Marka Ivkovića, ali je rekao da je to bilo u samoodbrani.

(Telegraf.rs/Izvor: Alo)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • profesor

    6. decembar 2014 | 00:25

    peticija da se vrate na posao .....

  • Krle

    6. decembar 2014 | 10:08

    Inspektori Uguz i Utur

  • Boki

    6. decembar 2014 | 00:58

    Znamo mi turske metode ispitivanja, makar iz narodne poezije. Ocigledno da se ta njihova kreativnost u mucenju zatvorenika prenosi s kolena na koleno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA