Turska policija ima čvrste dokaze protiv ubice Zvezdinog navijača!

Konzul Srbije u Turskoj je istakao da je dobio uverenje da postoje čvrsti dokazi protiv Kadrija Aktaša, protiv koga je podignuta optužnica za ubistvo Marka Ivkovića

  • 2

Turska policija ima dovoljno dokaza da je Kadri Aktaš ubio navijača Crvene zvezde, Marka Ivkovića 21. novembra uoči utakmice između Galatasaraja i crveno-belih u Istanbulu, u sukobu pristalica dva kluba, uverava konzul Srbije u Turskoj, Zoran Marković.

Aktaš je priznao ubistvo, ali je rekao da ne prihvata optužbe koje ga terete. Protiv njega je podignuta optužnica i određen mu je pritvor do suđenja, dok su ostalih šestorica osumnjičenih pušteni na slobodu, ali bi protiv njih i dalje mogle da budu podignute optužnice. Turčin je istakao da su srpski navijači bili ti koji su prvi napali i da je on potegao nož ne shvatajući šta čini, ali Marković ističe da su to sve spekulacije.

- To su sve pisanja medija iz poluzvaničnih izvora koja se prenose kod nas. Čiste spekulacije. Svako ko je okrivljen ima pravo da se brani na najbolji mogući način i ako će da negira krivicu to je njegova odbrana. Ja sam dobio uverenje da policija ima dovoljno dokaza da je baš Aktaš ubio Ivkovića - rekao je Marković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Czv

    30. novembar 2014 | 00:56

    Zatvor ? Koliko godina ? Koliko mučenja? To njemu treba !!!!

  • SERB

    30. novembar 2014 | 15:46

    Trebalo bi ova tragedija da jos vise ujedini navijace zvezde,spartaka,olimpijakosa,pa da im vratimo SKORO pa istom merom....Poceli turci posle 500 godina opet da nas ubijaju...UZAS...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA