Karlo Anćeloti piše istoriju Reala, ali i španskog fudbala!

Italijan uspeo da izjednači rekord Franka Rajkarda po broju uzastopnih pobeda, a priliku da ga prestigne imaće već u utorak protiv Ludogoreca

  • 0

Karlo Anćeloti nastavlja da stiže i obara rekorde sa Realom iz Madrida. Trofejni italijanski stručnjak pokazuje zašto je možda i najbolji trener na svetu, a od "kraljevskog kluba" napravio je gol mašinu koja skoro svakog protivnika isprati sa po tri gola u mreži.

Italijan je posle nove pobede svog tima, u kojoj je opet ogroman uticaj imao Kristijano Ronaldo, uspeo da izjednači rekord od 18 uzastopnih pobeda nekog španskog kluba koji je do sada držao Frank Rajkard sa Barselonom.

Holanđanin je uspeo da ostvari 18 trijumfa u periodu od 22.oktobra 2005. godine do 22. januara 2006. godine. Njegova pobednička serija je trajala 95 dana, dok Anćelotijeva traje sada 80 dana, ali će sigurno biti duža.

Anćeloti je sa "Los blankosima" uspeo da 11 puta trijmfuje u Primeri, pet puta u Ligi šampiona i dva puta u Kupu kralja, a priliku da prestigne Rajkarda imaće već u utorak kada na "Santjago Bernabeu" dočekuje Ludogorec u poslednjem kolu Lige šampiona.

Inače, Real može da završi ovu godinu sa 22 uzastopne pobede, a da bi to ostvario, osim pobede nad Bugarima, biće im potreban i trijumf protiv Almerije sledeće nedelje, kao i da osvoje Svetsko klupsko prvenstvo u Maroku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA