Terzić pravi Zvezdu po uzoru na upravnika Golog otoka!

Funkcioner kluba sa "Marakane" poručio da "neće prljav veš iz ekipe prati preko medija"

  • 12

V.d. generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan Terzić poručio je da na želi da polemiše sa autorom pisama, kojim se fudbaler crveno-belih direktno obraća prvom operativcu na "Marakani".

NOVO PISMO FUDBALERA ZVEZDE: Gazda, dokle ćeš da lažeš?

- Sećate se šta sam vam rekao posle prvog sličnog slučaja. Dakle, ostajem pri stavu da ne komentarišem anonimna pisma - rekao je Terzić "Mozzart Sportu" i odmah dodao:

- Druga, jako bitna stvar. Crvena zvezda je klub koji je godinama bio uzor drugima, koji je poslovao i radio po definisanim pravilima. Taj sistem napravili su utemeljivači velike Crvene zvezde, poput Nikole Bugarčića i Miljana Miljanića. Dakle, ljudi koji su mnogo pametniji od mene. Taj sistem želim da vratim u Ljutice Bogdana. Suviše smo mi veliki klub da bismo prljav veš prali preko medija - poručio je Zvezdan Terzić.

Podsetimo, Telegraf je nedavno pisao o Nikoli Bugarčiću, koji je pre dolaska u Ljutice Bogdana bio na funkciji upravnika logora Goli otok.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Savica

    15. decembar 2014 | 15:11

    NE . PO ARKANOVOM STILU. STRAH U TERORIZAM.

  • PENZIONER

    15. decembar 2014 | 15:30

    drago mi je za ovaj naslov i tekst . pre neko vreme ... napisah slican komentar : sa imenima koji temelj golom otoku i zvezdi uradise - krcunom i generalom kapicicem . nikola bugarcic je samo izvodjac na golom otoku i u zvezdi bio !!! terzic (pre njega covic koji se sada samo na kosarku u svom privatnom klubu fokusirao), radi po planu i programu najmocnijeg navijaca sa severa . zvezda samo u tim uslovima moze trofeje da OTIMA i da se finasijski konsoliduje PLJACKOM naroda ( tako su od 1951 godine igrace otimali ,stadion sagradili i pomocu medija popularnost napravise ). za terzica i sve one koji u gradnji novog golog otoka u Srbioji ucestvuju bice golem, golem,... zalogaj jer medju armijom navijaca zvezde i ostalih ...je puno ,puno, ... GLADNI,BOLESNIH,BEZ POSLA i bez BUDUCNOSTI-NEZADOVOLJNI koji nece dozvoliti da se novi GOLI OTOK ponovi . konacno su se stekli svi uslovi da se pojedinci pod lupu stave da se vdi sta su radili... a pogotovo u ove poslednje 3 godine !!!

  • Montoya

    15. decembar 2014 | 15:36

    Hahaha. Covek rece da mu je Bugarcic uzor. Hahahaha. E delije delije sta vi trpite, svaka vam cast. Obraz-djon!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA