Seksi fitnes šampionka isprobala nove sprave na Tašmajdanu! (FOTO) (VIDEO)

Srpska šampionka u bikini kategoriji Ana Đorđević isprobala najmodernije fitnes mašine za vežbanje koje su prvi put stigle u Srbiju

  • 6

Sportski centar Tašmajdan postaje jedan od kultnih centara za bodibilding i fitnes. Ne samo zbog odlične lokacije u gradu, bazena, nekoliko sala za fitnes, već i zbog moderno opremljene teretane, koja je od pre nekoliko dana bogatija za najnovije svetske sprave, a čast da ih prva isproba pripala je Ani Đorđević, bikini fitnes šampionki.

Ovaj gradski centar je nedavno nabavio najsavremenije mašine za vežbanje koje olakšavaju trening kako početnicima tako i iskusnim vežbačima. Jedan od prvih vežbača, koji je isprobao ove mašine, je šampionka Srbije u bikini fitnesu Ana Đorđević inače takmičarka fitnes kluba "Vladica", kod trenera šampiona Vladice Jovanovića.

Ana je inače, u dva navrata već demonstrirala vežbe čitaocima Telegrafa. 

Nova linija mašina za snagu gornjeg i donjeg dela tela pomoći će svakom da trenira sa lakoćom jer omogućava bolje biomehaničke pokrete i amplitude za vežbanje koje pogađaju svaki mišić.

Sve mašine za gornji deo tela su izolateralne, osnosno, imaju izolaciju leve i desne strane što daje dodatne mogućnosti prilikom vežbanja.

Luksuznija varijanta ovih mašina sadrzi tajmer i brojač ponavljanja repeticija prilikom vežbanja, anatomski oblikovane rukohvate, specijalni deo gde možemo ostaviti telefon ili flašicu sa vodom, luksuzno obrađeno sedište mašine I još dosta veoma interesantnih detalja.

Mašina za mišiće leđa kao i deltoid, nezavisni isolacioni pokreti leve i desne strane omogućavaju maksimalni učinak prilkom vezbanja. Podesivo i prilagodivo sedište omogućava efikasno vežbanje vezbačima različite visine.

Mašina za vežbanje mišića kvadricepsa, ugao od 100 stepeni između sedišta i zadnjeg oslonca – uzglavlja omogućava visok komfor prilkom vežbanja kao i punu kontrakciju kvadricepsa bez dodatnog opterećenja na tetive.

Mašina za mišiće ramena. Nezavisni izolacioni pokreti leve I desne strane kao I razliciti hvatovi omogucavaju vezbanje misica ramena pod razlicitim uglovima, kontrabalans smanjuje pocetno opterecenje

Krosover pripada grupi takozvanih kabl mušn mašina. Odnos otpora prilikom vežbanja je 1:2 a mašina je višenamenska tako da omogućava vežbanje više mišićnih partija, Različiti hvatovi na mašini omogućavaju i različite vrste zgibova.

Mašina za abdominalne misice, unikatan dizajn omogućava lagan pristup i jednostavno korišćenje mašine Položaj prilikom vežbanja isključuje mogućnost povrede donjeg dela leđa, koja je česta kod ove vežbe.

Pogledajte video:

(D. Stojmenović)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA