Inter izvukao bod protiv Lacija

Lacio je vodio 2:0, ali su neroazuri iščupali remi. *Inter je šestim remijem ove sezone ostao u sredini tabele, dok je Lacio ponovo preuzeo treću poziciju sa istim brojem bodova kao Napoli i Sampdorija (27)

  • 0

Fudbaleri Intera i Lacija igrali su u nedelju u Milanu nerešeno 2:2, u poslednjoj utakmici 16. kola italijanske Serije A.

Tim Roberta Manćinija iščupao je bod kod kuće na San Siru, jer je Lacio golovima Andersona imao dva gola prednosti na poluvremenu.

Činilo se da bodovi sigurno odlaze u Rim, ali su nero-azuri u nastavku zaigrali mnogo bolje i angažovanije, Kovačić je lepim golom smanjio prednost rivala, a Palasio postavio konačan rezultat desetak minuta pre kraja.

Inter je šestim remijem ove sezone ostao u sredini tabele, dok je Lacio ponovo preuzeo treću poziciju sa istim brojem bodova kao Napoli i Sampdorija (27).

Srpski internacionalac Zdravko Kuzmanović odigrao je celu utakmicu u dresu domaćina, Nemanja Vidić ponovo je presedeo na klupi, dok je Filip Ðorđević u gostujućem sastavu igrao od 56. minuta.

Inter - Lacio 2:2

(Kovačić 66, Palasio 80 - Anderson 2, 37)

Odigrano ranije danas:

Atalanta - Palermo 3:3

Fiorentina - Empoli 1:1 

Sampdorija - Udineze 2:2

Torino - Ðenova 2:1 

Verona - Kjevo 0:1 

Tabela: Juventus 39 bodova, Roma 36, Lacio, Napoli i Sampdorija po 27, Ðenova 26, Milan 25, Fiorentina 24, Udineze i Palermo po 22, itd.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA