HOĆEMO LI PONIŠTITI KAZNU UEFA? Srbija podnosi žalbu sudu u Lozani zbog incidenata na meču s Albanijom!

O svim koracima javnost će biti pravovremeno obaveštena, navodi se iz Fudbalskog saveza Srbije

  • 4

Povodom odbijanja žalbe Fudbalskog saveza Srbije od Komisije UEFA na kaznu zbog incidenata na utakmici kvalifikacija za EURO 2016 između Srbije i Albanije, naš savez je doneo odluku da pravdu traži dalje na Nezavisnom arbitražnom sudu sporta u Lozani.

To je odluka doneta na današnjoj Sednici za hitna pitanja, održanoj u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

"Ovom prilikom razmatrana je i odluka Komisije za žalbe UEFA na osnovu žalbe FS Srbije, a povodom odluke prvostepenog organa - Kontrolne i disciplinske komisije UEFA. Podsetimo, žalba FS Srbije je odbačena u celosti. Na današnjoj sednici donesena je odluka da naša organizacija podnese žalbu Nezavisnom arbitražnom sudu sporta u Lozani, a o svim koracima javnost će biti pravovremeno obaveštena", navodi se u saopštenju FSS.

Podsetimo, Srbija je ostala bez tri boda, moraće da plati 100.000 evra i dve utakmice će igrati bez prisustva publike, pošto nije prihvaćena žalba FSS na tri oduzeta boda. Takođe, Komisija je odbila i žalbu Fudbalskog saveza Albanije (FShF), tako da se računa da je u Beogradu izgubila sa 3:0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    23. decembar 2014 | 20:19

    Mislim da nece nista postici sa zalbom.Ali treba sve pokusati,da nebi posle bilo mogli smo al' nismo.

  • Керовић Четник !!!

    23. decembar 2014 | 19:48

    Ма да поднесемо 100 жалби џаба када је УЕФА- МАФИЈА

  • Brale

    23. decembar 2014 | 21:57

    Najbolje da istupimo iz takmičenja. 1. Tek bi nas tada ozbiljno shvatili 2. Ionako nemozemo da se kvalifikujemo 3. Ako ponove tekmu izgubićemo garant 4. Da nije došlo do prekida izgubili bi i onu. Ovako se kao naljutimo i časno se povučemo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA