VUJOŠEVIĆ: Ne izbegavamo Zvezdu u polufinalu ABA lige!

Strateg crno-belih ističe da bi crno-beli kad bi mogli da biraju pre izabrali Budućnost, ali i da ne izbegavaju duel sa večitim rivalom

  • 6

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da njegova ekipa nikog ne izbegava u eventualnom polufinalu plej-ofa ABA, ali kada bi mogla da bira, izabrala bi Budućnost.

- Pričaju kako nam je Metalac učinio uslugu jer je pobedio Cedevitu da bismo mi izbegli Crvenu zvezdu. Mi nikoga ne izbegavamo, ali ako možemo da biramo izabraćemo Budućnost. Mislim da ćemo biti četvrti, Cedevita je odlična ekipa i favorit da zadrži treću poziciju na tabeli - rekao je Vujošević na konferenciji za medije u hali Pionir.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

On je dodao da crno-beli ne smeju da potcene Metalac, jer je Valjevo i u vreme stare Jugoslavije bio košarkaški centar, sa posebnim stilom i šarmom.

- Metalac je napravio rezultat iznad svakog očekivanja. Verovatno ni ljudi iz kluba nisu mogli da predpostave da će biti na ovom mestu. Napravili su ekipu koja dobro fukcioniše. Mislim da smo bolji od Metalca i da ćemo to dokazati - rekao je Vujošević.

Prema njegovima rečima u tim Partizana vraća se Edo Murić, dok Nemanje Bezbradice neće biti u ekipi zbog problema sa skočnim zglobom.

Utakmica izmedu Metalca i Partizana igra se sutra od 19 sati u Valjevu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA