Sve tuče i sukobi igrača Partizana! Baboviću ovo nije bilo prvi put!

Tokom poslednjih petnaestak godina više puta se događalo da dođe do sukoba među crno-belim fudbalerima i to uglavnom na pripremama

  • 3

Zapalila se srpska javnost posle vesti o sukobu Stefana Babovića i Petra Škuletića u poluvremenu priprmne utakmice Partizana protiv Ciriha. Nije to prvi put da se događa da dolazi do okršaja, bilo verbalnog bilo fizičkog, između srpskih sportista, a naročito ne u taboru crno-belih.

U poslednjih petnaestak godina se nekoliko puta događalo da dođe do incidenta među fudbalerima tima iz Humske, a interesantno je da ovo Baboviću nije bio prvi sukob sa saigračem iz crno-belog dresa.

Evo i svih okrašaja igrača vicešampiona Srbije od 2000. godine do sada:

1. Damir Čakar i Ivica Iliev 2004. godine.

Povratnik Čakar i tada prespektivni napadač Iliev sukobili su se takođe na pripremama, ali u Dubaiju i to nasred utakmice, a trener Vermezović ih je istog trenutka obojicu izveo sa terena i poslao u svlačionicu.

Foto: Partizan.rs Foto: Partizan.rs

2. Marko Lomić i Stefan Babović 2006. godine

Vinovnik incedenta sa Škuletićem, takođe je za vreme prvog boravka u Partizanu dođao u raspravu sa Lomićem na jednom od treninga pred večiti derbi. Tadašnji strateg Jirgen Reber im je zbog toga izrekao novčane kazne.

Foto: fcdynamo.ru Foto: fcdynamo.ru

3. Niša Saveljić i Danko Lazović 2006. godine

Iste godine je došlo i do još jednog sukoba na treningu, ali ovog puta zbog oštrog starta nakon čega je Saveljić rekao mlađem saigraču da nema poštovanja.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

4. Mladen Krstajić i Lamin Dijara 2009. godine

Na letnjim pripremama na Tari došlo je do žučne rasprave između Lamina Dijare i iskusnog Mladena Krstajića posle jednog priajteljskog meča.

Foto: MNpress Foto: MNpress

5. Marko Lomić i Marko Jovanović 2010. godine

Lomić je po povratku u Humsku imao još jedan incident i to sa saigračem iz odbrane Markom Jovanovićem za vreme priprema u Antaliji. Njih dvojcia su se potukli, a klub ih je kaznio novčano, oduzimanjem 40% od plate.

Printskrin: Youtube/zoranstojanovic Printskrin: Youtube/zoranstojanovic

6. Branislav Trajković i Saša Marković 2014. godine.

Ovaj incident nikada nije zvanično potvrđen, ali prema svedočenjima dogodio se na treningu u "Zemunelu". Temperamentni Trajković koji je letos oteran iz kluba, a njegova narav je bila razlog za to, i vezista Marković ušli su u sukob koji su kasnije negirali pred predstavnicima medija.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA