Mesi uradio novu tetovažu! Možete li da pogodite šta je na njoj? (FOTO)

Najbolji argentinski fudbaler zagolicao maštu navijača pred novi meč u prvenstvu Španije

  • 6

Još jednom je išarao telo Lionel Mesi. Argentinac se pohvalio navijačima novim crtežom na desnoj ruci koji će biti misterija i meta fotoreportera koji prate Barselonu praktično iz minuta u minut.

As kluba iz Katalonije je za razliku od Kristijana Ronalda odlučio da kaže "DA" tetovažama, a izgleda da ona čuvena "ko uradi jednu tetovažu, ne može na njoj da stane" važi i kada je najbolji igrač Barse u pitanju.

Mesi je bacio rovca među navijače, kojima je sad glavna preokupacija šta je to uradio na ruci, jer se na jedinoj za sada fotografiji na kojoj se vidi crtež slabo nazire delo.

Potpuno nezapaženo prošla je činjenica da je Mesi pozirao sa dresom Aldosivija u rukama, argentinskom klubu koji će prvi put zaigrati u najjačoj ligi Argentine.

Poznato je da Mesi simpatiše matični Njuels Old Bojs u svojoj zemlji, pa je ovo fotkanje izazvalo prilično reakcije i u Rozariju, odakle je omaleni Argentinac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA