Markecova reakcija na šokantnu kaznu UEFA je oduševila njegove obožavaoce! (VIDEO)

Srpski reprezentativac je podelio sa pratiocima na Tviteru svoje mišljenje o suspenziji koju je dobio od UEFA

  • 1

Sve je šokirala odluka Disciplinske komisije UEFA da kazni Lazara Markovića sa čak četiri utakmice zabrane igranja u evropskim kupovima zbog crvenog kartona koji je dobio u duelu između Liverpula i Bazela, u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona.

Mnogima se čini da je ovo bila prestroga kazna za srpskog reprezentativca i svi su zatečeni njome, a čak je i sam igrač ostao bez reči nakon što je čuo odluku. Posebno je bila interesantna njegova reakcija na suspenziju koju je podelio sa pratiocima na Tviteru, a koja je oduševila mnoge.

On je stavio broj 4 i znak pitanja uz njega, a ispod je podelio svoju fotografiju sa utakmice na kojoj njegov pogleda kao da govori zbog čega.

To možete pogledati OVDE.

Podsetimo da je za veliku većinu ljubitelja fudbala Markoviću i dodeljen prestrogo direktan crveni karton zato što je zakačio protivnika po licu, a na videu ispod možete pogledati šta se tačno dogodilo i procenite da li je zaslužuje takvu kaznu.

Liverpul je ispao iz Lige šampiona, ali će nastaviti takmičenje u Ligi Evrope, gde ga u četvrtak očekuje duel protiv Bešiktaša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alo

    17. februar 2015 | 20:08

    Crveni karton je i pokusaj udarca...tako da markec...pauza..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA