Nikolić podržao odluku uprave Partizana da suspenduje Danila Pantića!

- Ne verujem da može da se dogodi povratak, iako ne određujem ja taj segment kluba, ali moram da napomenem da je klub pokazao čvrstinu i snagu. I ovu odluku podržavam - jasan je bio trener crno-belih

  • 5

Mnogo se prašine podiglo u prethodnom periodu o slučaju Pantić. Ugovor sa Partizanom mu ističe na leto, novi je glatko odbio i posle te odluke Uprava je rešila da stane na put menadžerima i pošalju jasnu poruku da niko nije iznad kluba i da neće trpeti bilo kakav vid ucena.

Partizan kaznio Pantića, jer je odbio da potpiše novi ugovor!

Situacija se smirila i počelo je da se spekuliše o mogućem povratku Pantića u prvi tim. Ako je dilema i postojala, onda ju je otklonio trener crno-belih Marko Nikolić. Na konferenciji pred meč sa Radničkim iz Niša rekao je da jasno stoji iza odluke kluba.

- On jeste talentovan igrač, ali je zloupotrebljen i to je sad njegov, a ne problem stručnog štaba Partizana. Ne verujem da može da se dogodi povratak, iako ne određujem ja taj segment kluba, ali moram da napomenem da je klub pokazao čvrstinu i snagu. I ovu odluku podržavam - jasan je bio Nikolić.

Foto: Marko todorović Foto: Marko todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA