Cela Španija je poludela za grudima i guzom ove navijačice Valensije (FOTO) (VIDEO)

Ni dva gola Pjatija niti prilazak Atletiku na samo bod viška nisu privukli toliko pažnje na Mestalji kao ova atraktivna crnka

  • 8

Ko je ova crnka i šta radi iza gola? Dva pitanja koja su se najčešće postavljala u nedelju na mestalji gde je domaća Valesnija savladala Real Sosijedad rezultatom 2:0.

Ali nisu pobeda i dvostruki strelac Pjati bili u centru pažnje koliko ova tajanstvena navijačica Valesnije koja je plenila seksipilom i terala fotografe da se više bave njom nego fudbalom.

Došla je niotkuda, tako je i nestala, a da se ništa o njoj nije saznalo. Čak ni španski mediji ne mogu da joj uđu u trag i svi se nadaju da će ova crnka poseteti još koji meč Slepih Miševa.

Pre svega, jer je donela sreću Valensiji koja se nalazi samo na bod zaostatka za trećeplasiranim Atletikom, dok su Sevilji pobegli sedam bodova u borbi za mesto koje vodi u kvalifikacije za LŠ. Još fotografija možete POGLEDATI OVDE.

Foto: Twitter Foto: Twitter

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA