RONALDO JE DEČAK, NE MUŠKARAC: Irina otkrila surovu istinu zbog koje je raskinula sa najboljim fudbalerom sveta!

- Mislila sam da sam našla idealnog, ali na kraju to ipak nije bio - rekla je ruska manekenka

  • 7
Dodela Zlatne Lopte u Cirihu, Kristijano Ronaldo, Irina Šajk Foto: AP/Tanjug

Vreme prolazi, a Irina Šajk polako otvara dušu posle raskida dugogodišnje veze sa zvezdom madridskog Reala, Kristijanom Ronaldom.

Delovalo je da je njihova veza stabilna i puna razumevanja, ali je puklo, sva je prilika, zbog nevernosti, što je prelepa ruska manekenka diplomatski rekla španskom časopisu "Hola".

- Volim iskrene muškarce koji su verni ženama. Za mene, idealan muškarac je veran, iskren i džentlmen koji zna kako da se ophodi prema ženi. Ne verujem u one koji nas čine nesrećnima, jer su to dečaci, a ne muškarci - rekla je Irina.

- Mislila sam da sam našla idealnog, ali na kraju to ipak nije bio. Mislim da se žena oseća ružnom kada je pogrešan muškarac pored njega. Ja sam se osećala ružno i nesigurno - poručula je Ruskinja, koja je navodno, uplakana otišla od Portugalca, neposredno pred doček Nove godine.

printskrin: youtube/Footy-Goals.Com printskrin: youtube/Footy-Goals.Com

- Veze su teška stvar, zato morate da znate kakvog muškarca želite pored sebe, i koje vrednosti on neguje, šta mu je važno u životu.  Ako ste sa nekim, to radite jer s njim idete u istom pravcu i oboje želite istu stvar. Oboje treba da imate istu sliku šta želite od veze i da uložite u energiju da vam veza bude monogamna - zaključila je Irina Šajk.

Ruskinja i Portugalac su bili u vezi do 2010. godine. Počelo je sa spekulacijama na ovogodišnjoj ceremoniji Zlatne lopte, kada ruska mankenka nije prisustvovala istoj, a fudbaler madridskog Reala je nije ni pomenuo u govoru prilikom dodele priznanja za najboljeg igrača sveta.

TOP 10 svetskih fudbalskih zvezda koji su varali svoje žene (FOTO)

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA