Navijači Partizana su ih čekali, ali oni neće igrati na crno-belom spektaklu! (VIDEO)

Poznati su timovi za revijalnu košarkašku utakmicu "Grobari za nas", a iako će na parketu biti brojni bivši i sadašnji asovi crno-belih, navijači Partizana su svakako i njih želeli da vide

  • 11

Dvorana Pionir će večeras biti obojena u crno-bele boje, jer će revijalnu košarkašku utakmicu "Grobari za nas" odigrati bivši i sadašnji asovi Partizana.

Crni i beli tim biće sastavljeni od brojnih legendi Partizana, a najzvučnije ime prestavlja svakako selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević.

Grobari, zaplakaćete od sreće: Njegov poziv Đorđević nije mogao da odbije za spektakl u Pioniru!

FOTO - UBOD: Ovako će izgledati dresovi za revijalni meč Partizana!

Sigurno je da su Grobari presrećni što će ponovo na terenu, između ostalih, videti Miroslava Radoševića, Veselina Petrovića, Gorana Grbovića, ali za pojedincima ostaje žal.

Trojica najvećih imena na ovom spisku su nekadašnji i sadašnji predsednik Partizana Vlade Divac i Predrag Danilović.

Članovi generacija s kraja 80-ih i početka 90-ih doneli su mnogo radosti Grobarima na terenu, ali i kao funkcioneri kluba, jer tim iz Humske za vreme njihovog mandata dominira u regionu, a beleži i značajne evropske rezultate.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Danilović će biti svakako deo spektakla, ali za razliku od 2002. godine, kada su crno-beli obeležavali deset godina od osvajanja Kupa šampiona, neće biti na terenu.

Na ovoj listi nalaze se i Željko Rebrača, takođe član "zlatne generacije" crno-belih, Miroslav Berić, Miloš Vujanić, Đuro Ostojić...

Rebrača, koji je profesionalnu karijeru počeo u Partizanu, sa crno-belima je osim titule prvaka Evrope u Istanbulu, dva puta bio prvak države, a tri puta je podigrao trofej Kupa.

Foto: MNpress Foto: MNpress

Legendarni kapiten Miroslav Berić ovaj spektakl u Pioniru propustiće zbog povrede, koju vuče još sa oproštaja Dušana Kemana, pa se pretpostavlja da ne želi da rizikuje da obnovi istu.

Berić je crno-beli dres nosio u dva mandata, ukupno osam sezona, a Grobari će ga pamtiti po dobrom šutu za tri poena.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Dvojica igrača, koji su u novom milenijumu nosili crno-beli dres i praktično započeli dominaciju Partizana, Miloš Vujanić i Đuro Ostojić, takođe se neće skidati u sportsku opremu, a očekuje se da barem prvonavedeni bude u dvorani.

Vujanić je u dve sezone bio lider crno-belih, a Grobari najviše pamte trojku u poslednjoj sekundi u Železniku protiv FMP-a za produžetak, posle kojeg je Partizan osvojio titulu prvaka.

Foto: S. Pikula Foto: S. Pikula

Ovaj istinski spektakl počinje od 19:30 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA