Pogledajte kako je Srbija nesrećno izgubila u Holandiji, uz dobru partiju Zvezdinog Grujića (VIDEO)

Mladi vezista crveno-belih bio jedan od najboljih na terenu protiv domaćina koji je nezasluženo pobedio

  • 4

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije nije imala sreće u četvrtak u Holandiji gde je poražena od vršnjaka na početku završnih kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.

Iako je naš tim bio bolji rival tokom čitavog meča domaćin je slavio golom Van Amersfort u 35. minutu. S obzirom na to da utakmicu niste mogli pratiti na TV-u, podsetite se najvažnijih detalja sa tog meča, uz konstataciju da je vezista Crvene zvezde Marko Grujić odigrao još jedan sjajan meč, uprkos žutom kartonu.

Jović i Šaponjić nisu pogodili: Srbija daleko od EP posle poraza od Holandije!

Izabranici selektora Ivana Tomića (igrači do 19 godina) narednu utakmicu igraju u subotu protiv vršnjaka iz Švajcarske od 14 sati, a u poslednjem kolu sastaju se u utorak u Asenu sa Norvežanima. Samo pobednik kvalifikacionog turnira u Holandiji izboriće učešće na prvenstvu Evrope, od 6. do 18. jula u Grčkoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Scout

    28. mart 2015 | 05:36

    Grujic je novi Jaja Ture!

  • Djenka

    28. mart 2015 | 09:50

    Marko Grujic i mali Zivkovic doktori steta makar nereseno da smo izvukli. Dalje ide samo jedna reprezentacija iz grupe,mislim da smo najbolji i da cemo proci dalje. Sledecu utakmicu da upari tandem Jovic i Saponjic,dobitna kombinacija!!!

  • Beli

    28. mart 2015 | 03:36

    Zivkovic najbolji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA