Oglasio se ruski golman koji je pogođen bakljom!

Igor Akinfejev je posle incidenta u Podgorici doživeo potres mozga i zadobio opekotine vrata, a lečenje će nastaviti u Moskvi

  • 17

Golman ruske reprezentacije, Igor Akinfejev, koji je u meču u Podgorici pogođen bakljom u glavu, obratio se javnosti po povratku u Moskvu putem zvaničnog sajta Fudbalskog saveza Rusije.

NEREDI U PRVOM MINUTU: Crnogorci nokautirali Akinfejeva, Rusi povukli ekipu sa terena (FOTO) (VIDEO)

- Želim da se zahvalim svima koji su bili zabrinuti za mene. Sada se osećam dobro. Ispostavilo se, nažalost, da se i ovakve stvari dešavju u fudbalu. Nadam se ovako nešto više nikada neće ponoviti, ni u Crnoj Gori, ni u bilo kojoj drugoj državi sveta - izjavio je Akinfejev.

On je već u prvom minutu utakmice pogođen u glavu bakljom, posle čega je utakmica na neko vreme bila prekinuta.

Uhapšen navijač Crne Gore koji je prekinuo meč u Podgorici, vođa se izvinjavao Rusima (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Posle novog napada crnogorskih navijača na fudbalere Rusije u drugom poluvremenu, kada je tvrdim predmetom sa tribine pogođen Dmitri Kombarov, meč je i definitivno prekinut.

Doktor reprezentacije Rusije, Edvard Bezgulov rekao je da Akinfejev nije u životnoj opasnosti, i golman će lečenje nastaviti u Moskvi.

VIDEO KOJI SVE OTKRIVA: Ovo je huligan koji je pogodio ruskog golmana bakljom u glavu!

Akinfejevu je kao posledica pogotka bakljom dijgnostifikovan potres mozga i opekotine vrata. U bolnici je urađen skener mozga i brojne druge analize i mogu da kažem da ne postoji opasnost po njegov život i lečenje će nastaviti u Moskvi - izjavio je Bezgulov.

oseća se bolje posle potresa mozga i opekotine koju je zadobio Rusije izražen kroz štampu atašea reprezentacije Ilja Kazakov kratkom obraćanju ruskim navijačima.

Podsetimo da je sinoć došlo do velikih nereda na utakmici Crna Gora - Rusija, o čemu se detaljno možete informisati klikom OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola delije

    28. mart 2015 | 13:32

    Nama crna gora nije nista ! Ni prijatelji ni sta !

  • crnogorka

    28. mart 2015 | 15:12

    Crna Goro da crnja ne mozes biti. Stvarno sramota za za sve nas, ovakvim ponasanjem necemo daleko dogurat, a i organi reda i mira i nisu bas radili svoj posao onako kako bi to trebalo...

  • Nidzo

    28. mart 2015 | 14:19

    Ovo nisu crnogorci vec milogorci uradili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA