STOJKETOV SIN U DUKSU DELIJA: Da li je ovo u inat tati partizanovcu?

Sin nekadašnje ''jedinice'' Crvene zvezde i Partizana uslikan u duksu Delija, iako je reprezentativni golman u januaru isticao da mali Lav navija za crno-bele

  • 10

Da li mali Lav stvarno navija za Crvenu zvezdu ili je u pitanju samo mamina osveta? Pitanje koje se postavlja nakon što je bivša supruga Vladimira Stojkovića, Bojana Rajić, postavila na društvene mreže fotografiju svog sina u duksu Delija.

Nekadašnji golman Zvezde, koji je potom zaigrao za Partizan i postao miljenik navijača, često je u javnosti znao da prikazuje svog sina u dresu Partizana i ističe da je malom Lavu prirasla crno-bela boja.

Kako je Stojke opravdao izlazak Delija sa derbija?

Međutim, takođe je poznato i to da je Bojana Rajić okorela navijačica Crvene zvezde i da su joj često smetala vređanja sa severne tribine. Ne toliko zbog pogrdnih naziva, koliko zbog toga što su je nazivali ''grobarkom''.

Zanimljivo, Stojković je početkom godine objavio video na kom je mali Lav istakao da navija za Partizan i Makabi.

Foto: delijeshop.com Foto: delijeshop.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biznismen Kicadjo

    3. april 2015 | 17:08

    Zanimljiva porodica. :-D

  • Pričaj srpski, da te ceo svet kao razume

    3. april 2015 | 17:10

    Наш је Бајко...

  • dragan

    3. april 2015 | 18:05

    Nije u inat tati. Znam Stojketa,nikada nije ni prestajao da voli Zvezdu u to budite sigurni. Jesam ne grobar nego grobarcina,ali postujem sve,ljudi ni malo dete ne moze da mrzi ono sto je ceo zivot voleo a zavoli ono sto je ceo zivot mrzeo...Budimo realni! Profesionalizam je surova stvar,ono sto je hteo sa onom majicom jeste da se izvini grobarima za sve sto je pricao,pogresno protumaceno i sve ostalo je istorija. Stojke nas jeste mrzeo,danas vise ne,postuje partizan,klub,ljude,nas grobare ali je nocima plakao zbog Zvezde i svega sto se desavalo! U danas je voli vise od zivota mada to nikada nece priznati ali ogromno postovanje ima za fk Partizan!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA