Radonjić: Marjanovića tuku i po nogama!

Marjanović će sigurno igrati bolje. Nije mu lako da igra u ovakvim uslovima. Drugačije je nego u Evroligi, jer se tamo privikao na odbranu koju igraju na njemu, a i kriterijum suđenja je drugačiji, kaže trener Zvezde

  • 23

Svi pogledi navijača Zvezde u narednoj, trećoj utakmici serije polufinala plej-ofa ABA lige, biće usmereni na Bobana Marjanovića, u koga i  dalje polažu najveće nade.

Centar Zvezde bio je neprepoznatljiv u prva dva duela sa Partizanom, i to već ozbiljno brine pristalice crveno-belih koje, ipak, očekuju da Bobi "proradi" već u narednoj utakmici koja je na programu u subotu od 21 sat.

GDE JE NESTAO MVP EVROLIGE? Šta se dešava s Bobijem Marjanovićem protiv Partizana? (VIDEO)

Govoreći o problemima koje Marjanović ima protiv igrača Partizana, trener Zvezde Dejan Radonjić je kazao da njegov centar često dobija i udarce "ispod pojasa", što sudije do sada nisu sankcionisale.

- Marjanović će sigurno igrati bolje. Nije mu lako da igra u ovakvim uslovima. Drugačije je nego u Evroligi, jer se tamo privikao na odbranu koju igraju na njemu, a i kriterijum suđenja je drugačiji.  Ovde ima opstrukciju igre, jer dobija udarce i po nogama,  ali verujem da ce odigrati kako ume u nastavku i da ce to biti impuls za pobedu pred njihovim navijačima - rekao je Radonjić.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Vujošević otkrio kako je Partizan zaustavio Marjanovića!

Pred Zvezdom je težak zadatak da vrati seriju pred njene navijače ili, u najboljem slučaju, da prolaz u finale obezbedi pobedama nad večitim rivalom u neprijateljskom ambijetnu crno-belog Pionira.

- Naša ambicija je da dođemo do pobede koja bi omogucila da se serija igra do kraja. Želimo da dođemo u poziciju da vratimo brejk. Svesni smo da nas očekuje težak zadatak i velika borba. Pogrešno je da mislimo da je već sada kraj.

(D.S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Franc

    17. april 2015 | 14:51

    Lepo opravdanje. Dok Milutinov dobija udarce u predelu glave, ovaj pronalazi izgovor za nemoc Bobija.

  • Савица

    17. april 2015 | 15:17

    Е МОЈ НАБЕЂЕНИ ТРЕНЕРУ ЗАР НЕ ВИДИШ ДА МАРЈАНОВИЋ НЕМА СНАГЕ ДА ДИШЕ. ИСЦЕЂЕН ЈЕ КО КРПА.

  • zoran

    17. april 2015 | 16:06

    pocela je priprema javnog mnjenja za slcaj neuspeha, isto je bilo i prosle godine i mnogo godina unazad. Vidim samo ono sto mi odgovara /a mi svi nismo videli bar Izvinjenje Blazica za brutalnost koju je ucinio, a izgleda da se i njegov trener toga ne seca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA