Vujošević čestitao Zvezdi ali žestoko opleo po sudijama: Belošević je uvek raspoložen za Zvezdu!

- Ako na sutrašnjem meču bude ovakvo suđenje, teško da imamo šanse - izjavio je trener Partizana na konferenciji za novinare posle poraza svoje ekipe

  • 37

Trener Partizana Duško Vujošević izneo je utiske posle poraza njegove ekipe od Crvene zvezde u trećem meču polufinala plej-ofa ABA ligei nije bio zadovoljan kako su arbitri delili pravdu.

- Čestitam Zvezdi, odgirala je dobru utakmicu, sa dobrom koncentracijom tokom meča. Tačno su znali šta napadaju i u kom monentu šta traže. Veoma je prljavo što im je to dozvoljeno, ali su oni imali energiju da igraju na taj način. Njihovi skokovi su bili odlučujući faktor meča, imali su 17 skokova u napadu samo u prvom poluvremenu. To je izuzetni pokazatelj i njihove mentalne spremnosi kada je u pitanju ovaj meč - rekao je Vujošević, a zatim prokomentarisao nekoliko spornih situacija iz prethodnih duela i žestoko kritikovao sudije.

BLAŽIČ SAM U GROTLU GROBARA: Pogledajte zagrevanje Slovenca 90 minuta pre meča! (VIDEO)

Suđenje je posebno poglavlje na ovim utakmicama. Vidim da je Blažič posle moje izjave da je namerno povredio Milutinova to opravdao rečima ''i oni igraju prljavo''. Da je prišao da se izvini sve bi bilo u redu. Jel to sportski duh i moral na utakmicama - rekao je trener Partizana, a zatim se nadovezao i na situaciju vezanu za duel Pavlovića i Lazića iz prethodnog duela

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

PESNICOM U MEĐUNOŽJE: Pogledajte kako je Pavlović udario Lazića! (VIDEO)

Ovako su se Pavlović i Kalinić zakačili! (VIDEO)

- Ako je Pavlović uhvatio Lazića za nogu, nije mu isterao oko. A i nije sviran faul pre toga kada je gurnuo Akojona. Pavlović je regovao na porovokacije, to je njegova greška, ali sudije nisu reagovale na to. Takođe, pominje se da se Boban Marjanović udara po kolenima, pa se iz konteksta vade situacije. Komentariše se prethodna uakmica gde je Partizan imao samo 6 bacanja?

- Delegira se za meč uvek raspoloženi Belošević za Zvezdu, takođe i Radović. To nije osnovni razlog poraza, ali je bio veoma važan faktor. Zvezda se svim sredstvima bori za Evroligu. Videli ste i sami kakvi su faulovi svirani. Kompenzuje se. Oni se igraju sa sudbinom mnogih ljudi, ali i ne znaju da se tako igraju i sa svojom sudbinom, a isto važi i za delegate koji ih delegiraju.

- Sigurno da niko nije potcenio Zvezdu. Zasluženo dobila utakmicu van tendencioznog delegiranja i te logistike koja se pokriva. Sada je velika odgovornost na našim navijačima i na meni kao treneru i stručnom štabu.  Ako i u četvrtom meču bude ovakvo suđenje ko danas, teško da možemo da pobedimo. Ako bude pošteno možemo.  Potrebna nam je i bolja kontrola skoka - zaključio je strateg crno-belih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    18. april 2015 | 23:52

    Kmeee kmeeee kmeeee , uzmi kompleksan covece , pa kako te bre nije sramota !!!??? Nikad neces biti veliki trener jer ne znas da priznas poraz kao covek , ljudi su vas bre razbili !!!!

  • Haha

    18. april 2015 | 23:53

    Bolest!!!

  • Vuk

    19. april 2015 | 00:23

    Ja mislim da sledecu utakmicu treba da sude todoric, grbovic, danilovic... Ali nzm da li bi to duletu odgovaralo... Ipak i oni bi natezali da zvezda dobije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA