Nebojša Ilić krvave glave napustio parket! (FOTO)

Tim menadžer Zvezde je utrčao u tunel sa rukama na glavi, ali ga je precizni hitac sa tribina ipak "pronašao" i napravio mu rasekotinu zbog koje je krvario, pa je kasnije morao istu da sanira ušivanjem na licu mesta.

  • 15

Tim menadžer Crvene zvezde Telekom Nebojša Ilić zadobio je posekotinu na glavi od predmeta koji su bacali navijači Partizana na kraju četvrte utakmice polufinala plej-ofa ABA lige u Pioniru, i pobede crveno-belih.

Ilić je utrčao u tunel sa rukama na glavi, ali ga je precizni hitac sa tribina ipak "pronašao" i napravio mu malu rasekotinu zbog koje je krvario, pa je kasnije morao istu da sanira ušivanjem na licu mesta.

SKANDAL: Vujošević napao nekoga iz Zvezde! (VIDEO)

Dok su Iliću "krpili" glavu, trener košarkaša Partizana Duško Vujošević nasrnuo je i udario pesnicom jednog predstavnika Crvene zvezde.

Do incidenta je došlo u trenutku kada je kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović u tunelu koji vodi do svlačionice davao izjavu za televiziju Sport klub, a u pozadini se videlo kako je Vujošević dva puta udario predstavnika Zvezde u predelu lica, ali su veći sukob sprečili pripadnici žandarmerije.

VUJOŠEVIĆ O TUČI: Žandarmerija zna ko je to, Zvezdi je rečeno da ne uvodi navijače u hodnik!

KK Partizan - KK Crvena zvezda, Tuča

Kalinić: Nisu nas slomile ove teške godine...

Odmah nakon toga u tom delu pojavio se tim menadžer crveno-belih Nebojša Ilić sa rasekotinom na glavi.

- Nije bilo tuče, samo malo guranja u kome je učestvovalo 20 ljudi. Ne znam, nisam video. Ja sam pogođen - rekao je Ilić kratko novinarima koji su čekali ispred hodnika koji vodi do svlačionica.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs/Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr.No

    20. april 2015 | 00:47

    To je pravo lice Partizana,i dalekoseznih kompleksa koji mutiraju u patolosku mrznju.

  • Gazimestan

    20. april 2015 | 00:58

    On krvave,a oni pognute.Neso legendo!

  • a ha

    20. april 2015 | 00:53

    Bravo za Zvezdu,mada je ovo i očekivano obzirom na kvalitet,brz opravak Iliću i još ovo...da bi se igrala V utakmica bilo je potrebno da igrači a ne navijači partizana budu precizni...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA