Đoković oduševljen mališanom koji ga je pomešao sa Džokerom! (VIDEO)

Na Jutjubu je postao viralan snimak koji je podelio i najbolji teniser sveta

  • 2

Drugi najpoznatiji nadimak Novaka Đokovića posle Nole je svakako Džoker, kako se i najbolji teniser sveta potpisao na društvenoj mreži Tviter.

Nedavno je srpski igrač otkrio da mu je taj nadimak drag jer su ga mnogi tako zvali nakon što je pokazao svoj smisao za humor raznim imitacijama ostalih tenisera i teniserki (na engleskom: šala - joke, šaljivdžija - joker).

Ujedno, nadimak je isti kao i ime jednog od likova iz strip i filmskog ostvarenja "Betmen" - Džoker je jedan od glavnih negativaca u filmu o misterioznom superheroju.

Na Jutjubu je postao viralan snimak, na kom otac Luk Ali snima svoju decu u prodavnici igračaka. Dečak Maks je pokazao na lutku Džokera i rekao da je to Novak Đoković.

Snimak je oduševio i našeg tenisera, koji je podelio sa svojim pratiocima, a otac dečaka se zahvalio Đokoviću. Porodica je inače iz američke države Jute.

- Drago mi je da ti se svideo snimak mog sina. Mi smo tvoji veliki obožavaoci. Moram da mu kupim igračku Novaka da bi shvatio razliku - napisao je Luk, a Nole dodao: - Hvala što ste podelili snimak, Luk! Maks je mali super heroj. Preslatko!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA