Ovako se provode bivši šampioni: Igrači San Antonija mrtvi pijani se teturali po ulici!

Najveseliji, ali i najpijaniji, bili su Australijanci Pati Mils i Eron Bejns, koji su se uz pomoć saigrača dovukli do autobusa

  • 0

San Antonio Sparsi eliminisani su u sedmoj utakmici četvrtfinalne serije plej-ofa zapadne konferencije od Klipersa, ali to uopšte nije smetalo igračima ekipe iz Teksasa i sada već bivšim prvacima, da "zaginu" u jednom noćnom klubu, samo nekoliko sati posle poraza u Los Anđelesu.

Snimci koji su "procureli" na internetu potvrđuju da su se Dankan i družina maksimalno opustili, međutim ono što se možda nije očekivalo od njih je da se pojave u vidno alkoholisanom stanju.

NBA TRAŽI NOVOG ŠAMPIONA: Kris Pol eliminisao San Antonio u poslednjoj sekundi! (VIDEO)

Neki igrači su bili toliko "razbijeni" da su jedva stajali, poput tandema veselih Australijanaca Patija Milsa i Erona Bejnsa.

Dobro nacvrcani Mils je među prvima, teturajući se, izašao iz noćnog kluba u društvu poznanika, koji mu je pomogao da se održi na nogama.

Za razliku od njega, Francusz Boris Dijao je delovao prilično pribrano, što se nikako ne može reći za "zvezdu večeri" Bejnsa, koga je veteran Tim Dankan bukvalno nosio do autobusa i s vremena na vreme ga ućutkivao, pošto je ovaj, potpuno "odvaljen" i sa praznom flašom u ruci, sve vreme nešto dobacivao i cerio se.

Prethodno je u autobus utrčao i Toni Parker, a za njim u potpuno "kul" izdanju išao je Brazilac Tijago Spliter...

Sve u svemu, jedna vesela noć u Los Anđelesu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA