VUJOŠEVIĆ: Ekipa je potonula posle ispadanja od Zvezde!

Iskusni stručnjak se pita i d ali Zvezda slavi osvajanje ABA prstena ili to što su izbacili Partizan u polufinalu

  • 61

Težak period nalazi se iza košarkaša Partizana! Nakon ispadanja iz polufinala ABA lige od Crvene zvezde usledili su novi problemi sa suspenzijom, koji su doveli u pitanje i meč sa FMP-om u sredu.

Uspeli su crno-beli da se konsoliduju i uplate novac koji su dugovali od prošle sezone, a tremner Duško Vujošević ponovo je podsetio na finansijske probleme i zahvalio se svima koji su pomogli.

- Ekipa je potonula posle ispadanja od Zvezde u polufinalu ABA lige. Trebalo je vremena da se ekipa podigne i mislim da smo uspeli u tome. Pomoć koju je Partizan dobio od fudbalskog kluba u iznosu od 200.000 evra, potom i od bivšeg potpredsednika fudbalske sekcije Mileta Jovičića, koji je pomogao sa 25.000 evra je ogromna u ova teška vremena - rekao je Vujošević i dodao:

- Zahvalio bih se navijačima na svim utakmicama i dobrotvornim večerama koje su organizovali. Bio je to tračak vazduha koji je nedostajao davljeniku.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Kada je u pitanja kazna KLS, koju je Partizan morao da plati, kako bi nastavio sezonu, Vujošević je naveo:

KK PARTIZAN: Nećemo se fuzionisati sa Megom, jer su oni Zvezdini partneri!

- Suspenzija KLS zbog neisplaćenih obaveza dodatno je otežala finansijsku situaciju u klubu, to sve kontroliše jedan klub, gde je mehanizam iz politike prebačen u sport. Novi direktor nije ušao u analizu tih kazni, a podsetiću da je kazna za to što mi nismo dobili pehar, koji je završio kod navijača, daleko manja nego za moje skidanje sakoa.

Vujošević je upitao i da li se u redovima Crvene zvezde više slavi osvajanje ABA lige i plasman u Evroligu ili činjenica da su pobedom u polufinalnoj seriji plej-ofa sprečili crno-bele da se plasiraju u elitno takmičenje.

Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

- Zvezda je osvojila ABA ligu i dobila čestitke od svih, pa i od nas. Ne znam šta se to toliko slavi, da li što je Zvezda osvojila regionalno takmičenje i ušla u Evroligu ili što je eliminisala drugi klub - dodao je Vujošević i osvrnuo se na izjave nebojše Čovića poput one da se "stavlja tačka na crno-beli svet":

- To ne priliči godinama tog čoveka. Mi smo osvajali trofeje i trofeje, imamo svetlu prošlost, a imaćemo i budućnost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    5. maj 2015 | 12:26

    Силом од бабе девојка не бива. Тако и са Партизаном. Звезда Србија...

  • Dr.

    5. maj 2015 | 12:32

    A pesma od prosle god.dzaba vam novci prilici tvojim godinama.tolke igrace prodati a nema te novca gde su zavrsili ti novci.

  • Ivan

    5. maj 2015 | 13:41

    Zvezda slavi plasman u EL a za osvajanje ABA lige nas bas briga, isto kao i sto je to bio u polufinalu Partizan, mogao je biti i neko drugi, nebitno je! Nas ABA ne interesuje, samo EL i domaci trofeji. Kada smo u Laktasima izgubili finale, Delije to nije interesovalo, kao ni ovo sa Cedevitom! Plasirali smo se u EL i osvojicemo domacu ligu, to je najvaznije. A t i paranoiku, ne zivi u zabludi da ste ti i tvoj klub bitni! NAVIJAMO ZA ZVEVDU, PROTIVNICI NAS NE INTERESUJU!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA