Koga je misteriozni Azijat gledao na meču Čukarički - Zvezda? (FOTO)

Puna loža skauta posmatrali meč na Banovom Brdu odakle su otišli prepuni pozitivnih utisaka

  • 12

Derbi meč između Čukaričkog i Crvene zvezde bio je idealna prilika da loža stadiona na Banovom Brdu bude ispunjena skautima koji u Srbiji traže pojačanja za svoje klubove na leto.

Tu su bili menadžeri iz Francuske, Belgije, Turske, Nemačke i Italije, a posebnu pažnju privukli su skauti iz Azije. Materijal za analizu su svakako imali, a iz mora imena kao što su Slavoljub i Dragoljub Srnić, Rajko Brežančić, Luka Jović, Predrag Rajković, Mihailo Ristić, Marko Grujić, Vukašin Jovanović isplivala su dva - Nikola Stoiljković i Filip Stojković.

Prema informacijama Telegrafa, njih dvojicu već duže prate menadžeri iz Južne Koreje i Japana koji su mogli da budu zadovoljni partijama igrača Čukaričkog na meču sa Zvezdom.

Stoiljković je postigao vodeći gol i bio na svakom delu terena, a poznato je da klubovi iz Azije imaju pik na srpske napadače. Kao što jedan naš poznati menadžer kaže, ''za trčanje imaju svoje radilice, ali im je potreban neko ko zna da postigne pogodak''.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

S druge strane, Stojković je gospodario kraj desne aut linije i dovodio je do ludila Dušana Anđelkovića. Bio je asistent kod oba gola, kada se sjajno ubacio iza leđa odbrane i rezantnim centaršutem našao najpre Stoiljkovića, a potom i Matića. Otuda i ne čudi zadovoljstvo skauta onim što su videli.

Međutim, pitanje je da li će iko napustiti Čukarički koji sledeće sezone juriša na titulu, a poznat je stav Brđana da fudbaler može da ode samo ukoliko ponuda zadovoljava i klub i samog igrača.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

(M.M.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lola

    11. maj 2015 | 14:11

    gledali kako se trosi narodni novac u propali * juzni JOk * drzavni projekat...zvezda sramota i bruka srpskoga naroda...

  • !?

    11. maj 2015 | 13:35

    Gledao je ,,cirkuzante"!!!!

  • dragan Mb

    11. maj 2015 | 11:27

    To su bili predstavnici azijskih kladionica :-))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA