Parker gledao Zvezdu, neko mu doviknuo ''Sahrani li baku, najzad?'' (FOTO)

Kontroverzni napadač crveno-belih došao iz Londona na Marakanu gde je gledao meč protiv Radničkog iz Kragujevca

  • 0

I pre meča Crvene zvezde sa Radničkim iz Kragujevca znalo se da će Džošua Parker na leto biti bivši napadač crveno-belih. Reprezentativac Antigve i Barbude nije se snašao na Marakani pre svega zbog kontroverznog ponašanja, ali i na terenu nije ništa pokazao.

Kap koja je prelila čašu strpljenja čelnika Zvezde bila je odluka Parkera da se ne pojavi na treningu pred meč sa Voždovcem, jer mu nisu dozvolili da otputuje u London na sahranu bake. Od tada, Parker glavom više nije bio na Marakani.

Zvezda i Rubin se dogovorili: Evo koliko će novca crveno-beli dobiti za napadača!

Upravo to je bio povod za povik ''Sahrani li baku, najzad?'' koji se čuo ispred Zvezdine svlačionice posle meča sa Kragujevčanima gde su crveno-beli položili oružje i izgubili sa 2:1. Džošua nije bio u sastavu, ali je podno severne tribine gledao meč zajedno sa Anđelkovićem i Lukovićem.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

TUGA SRPSKOG FUDBALA: Radnički igrao u dresovima Crvene zvezde! (VIDEO)

Podsetimo, Zvezda je dogovorila sa ruskim Rubinom transfer Parkera, doduše na jednogodišnju pozajmicu, na osnovu čega bi beogradski klub dobio 200.000 evra, i samo tim iznosom nadoknadio uloženih 120.000 evra (obeštećenje za Domžale, plus plate) za igrača iz Antigve i Barbude.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA