RISTIĆ: Neću da igram za Srbiju? GLUPOST!

Igrač Crvene zvezde reagovao posle pisanja da mu je važnije da se sprema za utakmice u klubu nego da igra na Svetskom prvenstvu

  • 5

Fudbaler Crvene zvezde Mihailo Ristić demantovao je da ne želi da nastupa za U20 reprezentaciju Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu.

Posebno je igraču uzeta za zlo deo izjave da će pauzu između dve sezone iskoristiti da se pripremi za utakmice sa Zvezdom.

Talentovani vezista je celu priču nazvao glupošću i istakao da problem sa krajnicima, koji će rešiti operacijom, mora da ga udalji od obaveza za nacionalni tim.

- Glupost je da neću da igram na SP, ko još normalan odbija reprezentaciju. Meni je čast da igram za nacionalni tim - počeo je priču za "Sport" Ristić.

- Ne planiram nikome da se pravdam, probleme sa krajnicima imam duže vreme, oni su mi stvorili dodatne teškoće sa zdravljem i operisaću ih za koji dan. U celoj situaciji nisam pametan, bio sam između dve vatre, odlučeno je ovako i to je sve. Mogao sam da igram za BiH, a ja sam izabrao Srbiju, jer je to moja zemlja. Ako je nekome žao što neće na Novi Zeland, to sam ja, očekujem samo razumevanje - istakao je Ristić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zemun

    15. maj 2015 | 08:19

    naravno momcino,šta bre imaš kome da se pravdas? Kada se samo setim gurua i njegovog belog medveda Bogdanovica, te njegovih otvorenih javnih pretnji kako neće igrati za reprezentaciju, lično bi ti savetovao da ne igraš. Pre godinu dve isto je uradio Partizan sa svojim klincima. Zato podrška mali i samo napred! !!

  • A

    15. maj 2015 | 11:28

    Sine doces ti kuci na odmor, a ovde ti nema Terzica...

  • Neko Iz Mase

    15. maj 2015 | 16:43

    Cemu uzbudjivanje hoce ili nece. Ko jednom otkaze ucesce u reprezentaciji ne pozivati ga vise u bilo koju. Kada za tri-cetiri godine bude hteo da predje u neki od evropskih klubova nece moci jer nece ispunjavati uslove za dobijanje radne dozvole.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA